Vikingua Опубліковано: 18 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2023 Є септик пластиковий на 2 куби, після нього 2 штуки дренажний тунель навантаження розрахункове було 3 людини у вихідні, але останнім часом часто постійно 4 Працювало 8 років, але вже не працює Я думаю, що варто зробити ще один або навіть 2 колодязя 2*1.5 + нове дренажне поле Грунт 80-100см чорнозем, потім щільна глина Територіально село Чорногородка Цікавить робота під ключ, з рекомендаціями як правильно, ну і звісно ціна та терміни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elena_kulik Опубліковано: 18 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2023 0955408508 Роман Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 19 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2023 (змінено) Отож, працювало 8 років...... Навіть самий сучасний треба відкачувати хоча б раз у рік. В тунелі пішов активний мул, от все і встало. Реанімувати, дуже кропітка робота Змінено 19 березня 2023 користувачем naupv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 19 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2023 Я думаю що 2 куби септика дуже мало для того, як ми стали його використовувати з початком ковіду і особливо зараз та і 2 блоки дренажу то теж мало відкачувався, бактерії добавлялися я не кажу про реанімацію, я розумію що особливого сенсу нема, тому і хочу додати ще колодязь один чи навіть два, та нове дренажне поле тож і питаю про роботу з рекомендаціями як краще (якийсь розрахунок) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз