Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Прошу поради у виборі євроштахетника

Heavy

Рекомендовані повідомлення

Вітаю. Перешукала по всьому форуму і не знайшла відгуків про конкретних виробників / види євроштахетника. Власне, цікавить, на що варто звернути увагу - товщина матеріалу? покриття? країна виробник? 

Загалом планувався паркан з дерева, і він би ідеально пасував до дерев'яного будинку. Але мені його рахували-рахували, і яяяк вирахували! Зрозуміла, що не готова віддати 700+ тисяч грн за паркан, хоч як би мені не хотілося дерево(( Отже, найменш "не-огидний" для мене варіант серед усьго іншого - євроштахетник. Але тут навіть з кольором не можу визначитися - чи пробувати "під дерево" (не бачила вживу, боюся, що на 100 метрах паркану може виглядати як дешевий пластик), чи робити в колір даху (дах буде сірим і тоді є ризик, що все вкупі виглядатиме досить похмуро). 

Словом, буду вдячна, якщо поділитеся контактами/лінками на якісний товар. І ще більш вдячна, якщо напишете відгуки з власного досвіду. Може, хтось давно вже встановив той штахетник "під дерево" і може сказати, чи він ок і чи не облазить, як, наприклад, металеві двері з плівковим покриттям?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...