standov Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 В 23.12.2024 в 23:11, Zidane сказал: "Установлено подключение к сети без доступа в Интернет"...может кто-то сталкивался с такой проблемой? так і має бути, в такому режимі ви маєте потрапити в налаштування інвертора і там перемкнути його на вашу точку домашню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zidane Опубліковано: 25 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 10 часов назад, standov сказал: так і має бути, в такому режимі ви маєте потрапити в налаштування інвертора і там перемкнути його на вашу точку домашню Добрый день...чтобы попасть в настройки роутера я должен, в WatchPower, нажать "Wi-Fi Config", но после нажатия приложение закрывается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 53 хвилини тому, Zidane сказав: я должен, в WatchPower, нажать "Wi-Fi Config", но после нажатия приложение закрывается... Ну так це проблеми телефона... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 3 часа назад, Zidane сказал: приложение закрывается То вже інша проблема ) в мене після апдейта до 15 андроіда теж воно стало "то потухне то погасне". Рукожопі китайці. Шукайте інший телефон 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз