Юльчик Опубліковано: 16 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2024 Хочу порекомендувати свого майстра, який зробив мені дуже якісно Корпусні меблі під замовлення в квартирі 90 метрів. додаю фото моєї квартири майстер віддає усі свої знижки на Віярі і бере виключно % за роботу під ключ. мені вийшло дуже вигідно у порівнянні з прорахунками інший майстрів та компаній (оголошення з олх), бо робила такий собі тендер:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2024 Акуратно! єдине, що зауважив би то розміщення ТВ у спальні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 19 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 В 16.03.2024 в 22:22, Фрай сказал: Акуратно! єдине, що зауважив би то розміщення ТВ у спальні Дякую, це наше рішення розміщення телевізора, а не майстра .. висота стандартна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 Так я ж вам, а не майстру, дуже незручне розміщення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 19 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 6 минут назад, Фрай сказал: Так я ж вам, а не майстру, дуже незручне розміщення. Та ні, нам зручно, так як ви намалювали, то треба з піднятою головою дивитися шия болітиме:) у нас висота до нижнього краю 1 метр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 Та ладно! телевізор у спальні дивитись доводиться лежачи на спині і спробуйте хоч трохи підняти коліна. втім, це моє бачення, тема про меблі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 19 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 3 часа назад, Фрай сказал: Та ладно! телевізор у спальні дивитись доводиться лежачи на спині і спробуйте хоч трохи підняти коліна. втім, це моє бачення, тема про меблі. Ну не знаю що вам сказати:) напевно це індивідуально 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Мищенко Опубліковано: 20 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2024 В 16.03.2024 в 20:21, Юльчик сказал: Хочу порекомендувати свого майстра, який зробив мені дуже якісно Корпусні меблі під замовлення в квартирі 90 метрів. додаю фото моєї квартири майстер віддає усі свої знижки на Віярі і бере виключно % за роботу під ключ. мені вийшло дуже вигідно у порівнянні з прорахунками інший майстрів та компаній (оголошення з олх), бо робила такий собі тендер:) Який відсоток, якщо не секрет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 20 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2024 (змінено) 51 минуту назад, Александр Мищенко сказал: Який відсоток, якщо не секрет? Заложить від складності роботи і матеріалів 30-40% але це від рахунків з Віяру зі знижками майстра, а це суттєва економія вийшла в мене. Інші майстрі своїми знижками не пропонували ділитися зі мною) Змінено 20 березня 2024 користувачем Юльчик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 26 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2024 Даю контакт майстра по мебелям сюди в чат, бо тут рідко, зайшла на сайт, а багато запитів в смс вісить вже більше місяця без відповіді 🙈 вибачаюсь, кому не відповідала. Прихований текст +380 (67) 163 59 22 Віталій, можна зсилатися на мене як на замовницю з ЖК Крістал Тауер ) успіхів в реалізації ваших задумів 🤝 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 10 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2024 (змінено) А контакти майстра видалили в моєму повідомленні( невже контакт давати можна тільки в особистих? Це щось для мене новеньке Змінено 10 липня 2024 користувачем Юльчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2024 3 години тому, Юльчик сказав: А контакти майстра видалили в моєму повідомленні( невже контакт давати можна тільки в особистих? Це щось для мене новеньке З 2009 вже можна було б зрозуміти, що таке "прихованний текст" та правила форуму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 23 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2024 В 10.07.2024 в 11:18, irina1969 сказал: З 2009 вже можна було б зрозуміти, що таке "прихованний текст" та правила форуму Дякую, бачите, а я не зрощуміла правила до недавна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз