_pva Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 (змінено) Доброго дня! є технічний паспорт на дім, не можу розібрати який матеріал стін у житловому будинку літера А я не будівельник і не знаю всі можливі варіанти стін. Дякую за допомогу Змінено 25 березня 2024 користувачем _pva Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 Фундамент стрічковий бутовий, стіни цегла, тільки незрозуміло яка та скільки (по віранді там видно пів цеглини - 0.5 цегл) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_pva Опубліковано: 25 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 там где литера А указано стіни - щось обкладене цеглою, тільки не можу зрозуміти що мається на увазі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 (змінено) Так, бачу обкл цегл, а який це регіон? Наче як глиноб(итний) обкл(адений) цегл(ою), тоді товщина стіни повинна бути приблизно 70см Змінено 25 березня 2024 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_pva Опубліковано: 25 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 Київська обл Михайлівка-Рубежівка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2024 Имейте уважение... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз