Oksana Boiko Опубліковано: 23 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 4 години тому, 3613 сказав: На якій підставі ? Просто тому що у вас такі "хотелкі" ? Мною ніякі правила форуму не порушені. Хіба Україна не демократична держава, де кожен має право висловлювати свою окрему, незалежну думку ? А чому це Вас так хвилюють чужі "хотєлкі"? Це наче не ваша справа, а Ви так істерично виступили, наче я у Вас грошей на своє попросила. Приперлися у чужу тему зі своїми "діагнозами" та непотрібними порадами, приплели якісь 30 років та вітряки (це взагалі до чого і про що було?), розказали про свої успіхи (в мене більше, далі що?), вирішили, що знаєте, що цінують мої діти і що потрібно мені, інших людей образити намагаєтеся.... Ви схоже якось невірно трактуєте оте право на незалежну думку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 23 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня Трохи таки напишу, бо дехто атмосферу загадити намагається, а це не ок) Минулого літа я жила між квартирою та будинком, мотаючись туди-сюди, як і планувала на найближчі пару років. Спочатку будинку приділялося два дні на тиждень, потім три, а потім...потім я підхопила такого страшнючого віруса, який вклав мене майже на три тижні. І от, лежачи під крапельницями у лікарні, я відчула, наскільки сильно я хочу до будинку, до свого двору, саду-городу, квітників... Мене вже не лякав той об'єм, я відчула, що то справді моє. Тож повернулася, як тільки змогла, з речами) Питання охорони вирішила одразу ж. Дочекалася на СЕС, завдяки якій більше не відчувала проблем через відключення, усе працює. Завдяки Сергію31 (дяка форуму за те, що знайшла його тут) з'ясувала, що насправді стало причиною катастрофи і що робити далі з опаленням та водопостачанням. Роботи тривають, але зиму пройшли у відносному теплі. Гріємося пелетним котлом. Злощасні тераси таки накрили дахами і на зиму законсервували. Горе плиточників вигнала. Взяла бригаду на ремонт. Через місяць теж вигнала) Домовилася з іншими. Зараз ремонт на фінішній прямій, думаю, що ще місяць-півтора і можна буде видихати. Сад омолодили, обрізали, обробили. Зараз усе квітне😊 Частинв ділянки ще з вересня під чорною плівкою. Частина вже оброблена. Полуничка розрослася, озимий часник рівненько зійшов, посіяла моркву, цибулю, буряки. Місяць тому перекрили таки теплиці, але пирій там страшенний був. З малої теплиці коріння вибрала вже, з великої ще вибираю, маю встигнути до висадки томатів та перцю, розсада гарна вийшла. Огірки вже намагаються заплестися на жалюзі)) Рослин сотні, а я саджаю ще)) Квартири залишилися дітям, їзжу у гості до них, а вони до мене, місця вже вистачає😊 Роботи ще повно, але те, що я бачу вже зараз, радує та надихає! Дякую кожному, хто повірив у мене, коли я була невпевнена!😘 10 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: В суботу в 14:28 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:28 Перечитую потроху тему...З приводу опалення було багато дискусій. Сезон ковтнув 10 тонн пелет, тобто обійшовся у 80 тисяч. Багатенько, але не стільки, як лякали. Сюди ж увійшло гаряче водопостачання. Плюс враховуємо, що йде ремонт і будинок весь час підсушується, та ще й пелети купувала восени, коли ціна вища, тому наступного сезона розраховую на кращий результат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз