vladimir_vro Опубліковано: 28 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2024 24.06.2024 в 21:38, МакДо сказав: Ось. Ефективність лише зовнішніми засобами задля попередження прогріву склопакету, який працює як радіатор. Раджу. це якийсь варант раф штор? можна котакти такж і мені дати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 29 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 @Gitan як я вже писав вище, з теплом якраз проблем немає - хочу поставити пульт на котел, бо прямими налаштуваннями виставляється мінімалка +38°C і ми всю зиму відкриваємо вікна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 29 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 А як ви будете живити кондиціонер без електроенергії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 29 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2024 54 хвилини тому, Куркуль сказав: А як ви будете живити кондиціонер без електроенергії? Сподіваюсь, що до кінця літа ще не всю енергетику знищать. Але якщо блекаути затягнуться - є генератор, який все рівно доведеться час від часу підключати для роботи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 9 часов назад, kwadrat сказал: є генератор, який все рівно доведеться час від часу Генератором кондиционеры гонять - так себе затея... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 30 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2024 1 годину тому, DimaF сказав: Генератором кондиционеры гонять - так себе затея... Хіба що інверторним інверторний 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 1 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 30.06.2024 в 09:24, DimaF сказав: Генератором кондиционеры гонять - так себе затея... А какая разница, если 2-киловатный генератор всё равно заводится, работает, обслуживается - у него разница в потреблении бензина при нагрузках 1 или 2 кВт почти незаметна для глаза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 В 29.06.2024 в 12:09, kwadrat сказал: @Gitan як я вже писав вище, з теплом якраз проблем немає - хочу поставити пульт на котел, бо прямими налаштуваннями виставляється мінімалка +38°C і ми всю зиму відкриваємо вікна А нащо? На котлі можна і 50 виставити, але температуру в кімнаті тримати і 18. У Вас нема комнатного термостата? Чи тижневого програматора? Котел маслає без зупинки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 1 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 2 години тому, Dendnepr сказав: У Вас нема комнатного термостата? Чи тижневого програматора? Ще немає, взагалі проблема з фахівцями - людей немає на західній Україні (тут гребуть облавами/бригадами з весни-2022). Поки що за кілька місяців не знайшов нікого толкового, щоб: 1) порадитись по опаленню - хочу відокремити контури радіаторів від контурів підлоги 2) обслужити металопластикові вікна, в тому числі заміряти і встановити сітки на вікна 3) місяць тому замовив 2 машини дров - обіцяли до тижня - чекаю досі, а варіантів і немає 4) шукаю металеву 200-літрову бочку під бензин для генератора - вже багато хто обіцяв, але так і не вийшло, якби знав, що так буде, то купив би вже давно нову в Епіцентрі і навозив би в неї каністрами бензину. І все це не село в лісі посеред гір, а безпосереднє передмістя Івано-Франківська! і вже залишається зовсім обмаль часу, треба йти в ТЦК і хоча я інвалід, ми всі ж розуміємо, що часто й інваліди не повертаються додому. Живу з відчуттям, що нічого не встигаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 Програматор чи комнатний термостат поставити - фахівця не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 14 минут назад, kwadrat сказал: шукаю металеву 200-літрову бочку під бензин для генератора На ОЛХ как грязи вроде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 1 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 @Dendnepr & @DimaF друзі, я інвалід, тому їздити по фірмам знайомитись, а також їздити оглядати б/у-бочки фізично не маю можливостей і часу. Просто потрібні адекватні тверезі майстри - і все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2024 31 минуту назад, kwadrat сказал: а також їздити оглядати б/у-бочки фізично не маю можливостей і Я понимаю, но как то вам надо организовать доставку. Я когда искал то предпочтение отдавал конторам которые возят масло, и получают копейку еще и за тару. Они продают новые, 1 раз использованные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 2 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2024 (змінено) Я на сто купил пару по 60 литров из под моторного масла Змінено 2 липня 2024 користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 Кстати перебрался спать в кабинет на первый этаж, на втором ад творится..... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 (змінено) 2 години тому, DimaF сказав: Кстати перебрался спать в кабинет на первый этаж, на втором ад творится..... Вот поэтому и нужна спальня на первом этаже ) Змінено 4 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: Вот поэтому и нужна спальня на первом этаже ) В мирное время пофиг, кондиционер справляется, а сейчас так не угадаешь где соломы подстелить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 19 хвилин тому, DimaF сказав: В мирное время пофиг, кондиционер справляется, а сейчас так не угадаешь где соломы подстелить.. В смысле "не угадаешь"? Вы не догадывались, что в военное время будут проблемы со светом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 21 минуту назад, vadimv сказал: В смысле "не угадаешь"? Вы не догадывались, что в военное время будут проблемы со светом? Кроме света могут отсутствовать газ, хлеб, бензин, и даже сама жизнь... К чему эти тупые вопросы?? Дома строят всегда расчитывая на относительно мирную жизнь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 (змінено) 39 хвилин тому, DimaF сказав: Кроме света могут отсутствовать газ, хлеб, бензин, и даже сама жизнь... Конечно могут, об этом совсем нетрудно было заранее догадаться. 39 хвилин тому, DimaF сказав: К чему эти тупые вопросы?? К тому, чтобы потом не бегать сломя голову, не зная, куда соломку подстелить. 39 хвилин тому, DimaF сказав: Дома строят всегда расчитывая на относительно мирную жизнь... Во-первых не всегда их так строят, а во-вторых надо знать ответ на вопрос "А что, если нет?". Змінено 4 липня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 6 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2024 04.07.2024 в 11:03, vadimv сказав: Во-первых не всегда их так строят, а во-вторых Друзья, не ссорьтесь 04.07.2024 в 08:08, DimaF сказав: перебрался спать в кабинет на первый этаж У меня на первом есть одна спальня, но в ней живут родители - им нужнее правильные условия - 9-ый десяток лет. Есть ещё так называемый "зал", но он пока после переезда служит и складом, и столовой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз