NBB Опубліковано: 5 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2024 хочу з однієї сторони хати зробити терасу, вона буде потім частина закрита (якісь вікна на всю висоту чи звичайні ще не знаю),а інша частина відкрита довжина 11 м ширина 3,7м зараз є утеплена відмостка і ще не утеплював стіни поки хочу зробити сам каркас і пізніше на дах цієї тераси закинути панелі сонячні який самий оптимальний і бюджетний варіант каркасу? з урахуванням того, що поки не знаю яка буде підлога ( чи залитий бетон чи тераса дошка і тп) є думки залити закладні під металеві стовпи, а біля стінки закріпити П чи Ш (і перевернути) образний великий такий профіль, прикріпити до стінки і можливо якось сперти на відростку частково потім зверху зварити каркас, на який простенький профнастил чи металочерепицю а поверх панелі підкажіть на такій довжині 3 стовпи опорних достатньо? чи робити два ряди по 3 в ряд ? основа бетонна 35*35 см і глибиною 60см арматура 4 вертикальних прути 8-10 мм нормально? що порадите? дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 8 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 не має ніяких ідей? ну ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 1 годину тому, NBB сказав: не має ніяких ідей? ну ок Я не парился особо. Залил столбы террасы и все. Но я планирую фем на пол (как дорожки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 8 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 два стовпа? на яку довжину тераси? які розміри сваї? дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2024 (змінено) 2 години тому, NBB сказав: два стовпа? на яку довжину тераси? які розміри сваї? дякую Три (еще за елками один), длина вроде метров 9, от здания 3.5 К стене шпильки 16, каждый метр Столбы 100*100*4. Метр в грунт в бетон. Змінено 8 серпня 2024 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 9 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2024 глибина в бетоні метр, а ширина та довжина? тобто вони прямо в бетон і заливались не приварювались до випусків арматури з бетону? дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2024 2 години тому, NBB сказав: глибина в бетоні метр, а ширина та довжина? тобто вони прямо в бетон і заливались не приварювались до випусків арматури з бетону? дякую Там как столбы забора. Не сплошной фундамент. 3 ямы глубиной метр диаметром хз, под 300-400 Да, сами трубы уходят в бетон, а не приваривались к выпускам. Именно их забетонировали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 В 05.08.2024 в 11:05, NBB сказал: на такій довжині 3 стовпи опорних достатньо? на 11 метрів - хз. В мене буде 6 метрів - думаю на них 3 стовпи ставити (хоча хочеться два). А ще в мене залитий фундамент, окремо від фундаменту будинку. Між ними 5 см еппс. Це все стоїть так вже років 9 і відстань між фундаментами змінилася. Тому щось мені стрьомно дах тераси крутити до будинку, думаю позаду теж може стовпи ставити... В 08.08.2024 в 15:16, ЯД сказал: Но я планирую фем на пол (как дорожки) це найкращий варіант, нажаль, в свій час я до цього не прийшов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 2 години тому, sly сказав: Тому щось мені стрьомно дах тераси крутити до будинку, думаю позаду теж може стовпи ставити... У меня "доска" к дому, стропила на нее опираются. По идее движения схавает) идея была крышу террасы отвязать. Думал про столбы у стены, но как то пришли к текущему варианту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 10 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 40 минут назад, ЯД сказал: По идее движения схавает) хз, у мене на 5-7 см відійшло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 10 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2024 теж думаю балку до стінки, а на неї обирати дах тераси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз