АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня Всім привіт, нам для армії дали Акумулятори*(BB Battery FTB100-12 12В 100Аh)(декілька штук), в нас є дбж Eaton 9SX 1000i Rack2U (9SX1000IR). Так от, це дбж вже стареньке і його блок АКБ вже не тримає. я хочу переробити блок від цих(*) акб, чи можливий такий апгрейд.? 9SX 1000i R використовує блок батарей Eaton 9SX EBM 36V Rack2U (9SXEBM36R) тобто 3шт по 12в \ 9Аh. Я думав переробити сам цей блок і вже його під'єднати до дбж. хто може допомогти з інформацією\ консультацією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня Вам потрібно вивести дроти щоб підключити зовнішні акумулятори. Дроти мають бути не тільки довшими, а і товстішими – щоб зкомпенсувати збільшення опору дротів. Нові акумулятори, ймовірно, приєднуються болтами, то ж треба обтиснути дроти кільцевими наконечниками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня И я думаю что если родные на 9Ач то БЖД может иметь совсем маленький ток на заряд и новая 100А батарейка будет заряжаться вечность ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня цікавить чи сам дбж вижеве після конекту з такими (100аh) акб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня 1 хвилину тому, АлонсоВівіро сказав: цікавить чи сам дбж вижеве після конекту з такими (100аh) акб Та да, ему то что. Еси вольт сколько как и было, то это просто увеличение запаса 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня те що товстіший дріт, це зрозуміло. я хочу у старої голови( блок акб ) витягнути і підключити послідовно три штуку на 12 в 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня (змінено) 6 хвилин тому, АлонсоВівіро сказав: цікавить чи сам дбж вижеве після конекту з такими (100аh) акб Старые аккумы в нем как соедены? Паралельно или последовательно? Или 3 это в запасе а в БЖД только 1? Змінено 10 вересня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 9 хвилин тому, ЯД сказав: Старые аккумы в нем как соедены? Паралельно или последовательно? Или 3 это в запасе а в БЖД только 1? 3 шт по 12 в 9ач Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня Кількість батареї 6 Рейтинг батареї 12 В / 9 Ач але робоча 36. тобто 2 по 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня (змінено) Все, да, прочитал) 36в, и надо последовательно соеденять новые. Но тогда тут может быть дисбаланс. Обычно ставят балансиры - ещё устройство. Или просто заряжать отдельно каждую по отдельности зарядкой (не от бжд) Минимизировать этот дисбаланс Хотя может там уже есть встроенный баланси (должен быть), и тогда все проще (если именно расколупать блок батареи и заменить 12В элементы) Змінено 10 вересня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлонсоВівіро Опубліковано: 10 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня Тільки що, ЯД сказав: Все, да, прочитал) 36в, и надо последовательно соеденять новые. Но тогда тут может быть дисбаланс. Обычно ставят балансиры - ещё устройство. Или просто заряжать отдельно каждую по отдельности зарядкой (не от бжд) Минимизировать этот дисбаланс от власне це і проблема. як це зробити. мені пропонують поставити діоди щоб акб не отримували напругу з дбж. і зарядний пристрій окремо на ці акб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 вересня Поділитись Опубліковано: 10 вересня 1 годину тому, АлонсоВівіро сказав: от власне це і проблема. як це зробити. мені пропонують поставити діоди щоб акб не отримували напругу з дбж. і зарядний пристрій окремо на ці акб Ват тут увы я не знаю ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз