Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

smotesko

Пользователи
  • Публікації

    91
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

smotesko's Achievements

Активный участник

Активный участник (5/13)

  • Начинающий собеседник
  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Начало популярности
  • Преданный форуму

Recent Badges

40

Репутація

  1. А для чого вам опалювати котельню? Якщо там твердопаливний котел буде – він випромінює достатньо тепла щоб приміщення не промерзло. Якщо дуже переживаєте що промерзне коли котел довго не палиться – поставте поруч електричний конвектор з режимом антизамерзання.
  2. Кавоварка, фен. Ці штуки мають потужність 2кВт, але працюють пару хвилин. Люди користуються такими пристроями і на резерві, за пару хвилин акум не посадиш. Якщо є бажання – можна такі пристрої закладати в бюджет потужності при виборі інвертора.
  3. Тоді спрацює захист інвертора, але інвертор залишиться з живленням від батареї. Він зможе нормально просигналізувати про перевантаження і відновитися коли навантаження зменшиться. Згоден. Я ж коментував готовий комплект обладнання по лінку що показав @makita.
  4. Це погано в тому випадку якщо ви його навантажите на повну потужність інвертора 6кВт. Може спрацювати захист батареї і все потухне. Краще в тому комплекті замінити інвертор на слабший, або батарею на потужнішу. У мене є ще установка з інвертором 3000 VA та батареєю Pylontech US5000. Характеристики батареї такі ж як те що ми розглядаємо, а інвертор я вибрав слабший – щоб потужність батареї точно покрила потужність інвертора. Так.
  5. За цим посиланням комплект з інвертора потужністю 6000Вт та акумулятора 48В 100А/г. Є два моменти. Перше: в інструкції акумулятора заявлений максимальний струм розряду 100А. Помножити на 48В = 4800Вт. Це максимальна потужність що може видати цей акумулятор. Незважаючи на те що інвертор 6кВт, потужність цього комплекту 4.8кВт. Друге: вибирайте того хто дасть кращу гарантію на акумулятор. Чим дешевше акумуляторна збірка – тим менш якісні елементи там використані. Краще щоб ви не за свої кошти то ремонтували.
  6. Для цього достатньо 1кВт, якщо у вас сучасний холодильник. У мене холодильник Бош, не інверторний, спокійно стартує на живленні від Victron Multiplus 500VA.
  7. Якщо йдеться про великі ДБЖ для будинку – то там використовуються лише зовнішні акумулятори. Подивіться, наприклад, продукти Logic Power, або Victron Energy Multiplus.
  8. Батарейки нові, та може хрінові? Треба внутрішній опір перевірити.
  9. Якщо ви вже купили роутер tp-link з підтримкою OneMesh – то додайте "підсилювач wifi" з OneMesh.
  10. smotesko

    Викрутки

    Обов'язково знайдеться вузьке місце де біта не пролізе, пролізе лише монолітна викрутка. Клеми, пластикові корпуси з глибокими колодязями під гвинт. Накупив викруток Pro's Kit багато років тому, під всі потрібні шліци, постійно користуюся – не злизалися.
  11. Так, тоді справа не в ній. Головну плату оглянути із збільшувальним склом на предмет тріщин в пайці. Ці тріщини дуже тонкі, усі підозрілі місця пропаяти заново – з підозрілих місць зняти існуючий припой і використати новий припой з флюсом. Замінити усі конденсатори електролітні. Це звичайні методи некваліфікованого ремонту – без діагностики, з прицілом на типові проблеми будь-якої електроніки. Якщо це не допоможе – далі вже треба діагностувати.
  12. Також думаю про контакти. А конкретніше – роз'єм між модулем інфрачервоного приймача, та основною платою.
  13. Заважає залити стяжку стандартним способом. Рівень чистого нуля у мене вже заданий дверима і потрапляє якраз на шар рубероіду. Я ж не буду стелити чистове покриття підлоги під стінами по рубероіду. Я не спеціаліст, і не стверджую що це обов’язково треба зрізати. Просто не уявляю як зробити нормально без зрізання. Не знаю нащо там два шари, це не я мурував.
  14. Знайшов таке фото ще до утеплення будинку. Тут можна бачити цю підмурівку – я вже й забув що там три ряди цегли, а не два. Зсередини видно лише два, тому що нижній ряд заховався в чорнову стяжку. На скільки ці ряди западають відносно стіни зовні – настільки ж вони виступають всередині.
×
×
  • Створити...