3613 Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 Згідно підп. 5 п. 27 розд. Х Земельного кодексу України, під час воєнного стану, в Україні діє заборона на безоплатну передачу земель державної та комунальної власності в приватну власність, а також заборона на отримання дозволів на розроблення документації землеустрою з метою такої передачі. Чи е якісь інші варіанти отримати цікаву мені земельну ділянку ? Якщо неможна безоплатно, то чи можна під час военного стану купити у сільської ради декілька соток цікавої мені землі ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 А сільрада може продавати ділянки!? Вона звичайно виділяе "поважним" людям, а ті вже продають) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
3613 Опубліковано: 16 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 28 минут назад, DimaF сказал: А сільрада може продавати ділянки!? Вона звичайно виділяе "поважним" людям, а ті вже продають) А звідки такий термін стосовно землі : "безоплатна передача" ? Логічно, що якщо існує безоплатна передача, то існує і платна. В іншому випадку був би термін просто "передача". Я не спеціаліст, просто пробую розібратись . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 3 часа назад, 3613 сказал: А звідки такий термін стосовно землі : "безоплатна передача" ? Логічно, що якщо існує безоплатна передача, то існує і платна. В іншому випадку був би термін просто "передача". Я не спеціаліст, просто пробую розібратись . Ну так сходіть в сільраду, хай вам пояснят) Продаж нерухомого майна у війсковий стан не заборонено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого чим закінчилась ваша історія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз