Дмитрий Давыденко Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) Может у кого-то есть опыт эксплуатации ПВУ от Cooper Hunter? Мне предлагают ПВУ с рекуперацией CH-HRV3.5KDC? Дом очень герметичный. На первом этаже зал студия 40м2 в ней стоит небольшая печь камин, су в котором уже стоит вытяжка, котельная и корридор, высота потолка на первом этаже 2,7м, на втором этаже две комнату по 20м2 и одна 15м2 и су 6м2, потолок мансардный 2,5м.Хватит 350м3/ч? Змінено 9 грудня 2024 користувачем Дмитрий Давыденко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Працює такий в мене, 4 рік пішов,розведено за допомогою флексовенту, 10 ліній подачі, витяжки, ефективність десь 60-70%, обслуговує приблизно 150м2, подачі в кімнати, витяжна санвузли, кухня, гардеробі. Нам вистачає. Фактично виробник цього рекуператора holtop. Чи вистачить вам 350 залежить від кратності обміну який ви хочете і розводки, вра***те що він низьконапорний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 14 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2024 Якщо взяти holtop, то як вище і написали отримаєте одне й теж саме, але трошки дешевше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 15 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2024 я замовив таку ж саму модель але gree. трохи дешевше вийшло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 13 січня Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня Мені змонтували ПВУ GREE FHBQG-D3.5B-K, але тут вього два режими : вентиляція, та повна рекуперація, хоча в інструкції вказано набагато більше режимів. Можливо хтось знає як їх активувати? І ще питання : тут таймер тільки на вимикання а не на виикання. Тотбто я не можи виставити проміжки часу в які система буде працювати. Як зробити цю систему більше автоматизовану? можливо треба якесь додаткове обладнання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз