oam Опубліковано: 11 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2024 працює на обігрів мансарди, площа 50 метрів, підтримує температуру 18 градусів. за останні три тижні повністю обмерз зовнішній блок. питання чому не працює автоматичне розморожування? (можливо на це впливають постійні відключення ее? збивається цикл, умовно кожні ХХ годин?) як це зробити вручну примусово? бо вже якось дуже голосне гуде. інструкція в інеті пише про утримання кнопки mode протягом 2 секунд в режимі off - не відбувається ніфіга. є поради увімнути його в режим холоду що порадять гуру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 13 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 всім величезна подяка за просто нескінченну кількість порад 😅 питання врішено листуванням з сервіс-деском виробника. всім гарного дня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 10 хвилин тому, oam сказав: питання врішено листуванням з сервіс-деском виробника. було б непогано, якби ви продублювали вирішення проблеми тут для нащадків ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 19 минут назад, oam сказал: питання врішено листуванням з сервіс-деском виробника. С этого надо было и начинать. Такая экзотика далеко не у многих стоит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 13 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 1 час назад, DimaF сказал: Такая экзотика далеко не у многих стоит. чому екзотика? просто топова линійка мабуть наймассовішого виробника кондєєв в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Як проблема - то питання, а що порадять гуру. Як вирішило - то всім гарного дня. Дякуємо форумчанину за неоціненний вклад в інформаційне наповнення ресурсу 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 16 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 В 13.12.2024 в 20:31, Offroad сказал: Як проблема - то питання, а що порадять гуру. Як вирішило - то всім гарного дня. ви сарказм не розумієте? як почитаєш тему про вибір - так усі бога за бороду тягають і знають як краще один за одного. як реальна проблема - то тиша, розбирайся сам, хоча ні, була пропозиція за 1500 грн приїхати і зробити розморозку "заводським методом". спосіб, який мені підказав саппорт, працює на супрімі, чи працює він на інших линійках - хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 (змінено) 9 часов назад, oam сказал: ви сарказм не розумієте? як почитаєш тему про вибір - так усі бога за бороду тягають і знають як краще один за одного. У мене вітал 18. Працює по нічному постійно, розморозка включається при кожному запуску. І я не знаю як розморозити, то що мав писати. На мою нескромну думку, то просто треба включити на охолодження Не хочеш не пиши як розморозити, мені якось пофігу як думаю і іншим... Змінено 16 грудня 2024 користувачем kvintich Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 В 16.12.2024 в 10:41, oam сказал: як почитаєш тему про вибір - так усі бога за бороду тягають і знають як краще один за одного. Ну вы там бы спросили я думаю вам бы ответили, а так я эту тему случайно увидел и ответ потеряется скорее всего На большинстве куперов нужно в режиме отопления поставить 16 градусов и потом быстро нажать +-+-+- и должен пойти в оттайку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз