Krut1la Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Доброго дня всім! Така ситуація, хронологія: Людина, яка робила траси кондиціонерів, зробили отак: (Сток іде в сухий сіфон в ванній) Потім малярщики зробили отак: Потім прийшли інші люди, встановлювати кондер, і побачивши це, сказали, що сток працювати не буде, якщо так залишити. Опустити сток буде важко, тому що в газоблок уходить. Доведеться підіймати трасу. Через це буде видно трохи отвір. Той, хто керував ремонтом, запевняє, що його люди зробили норм, бо вони ж для себе готували траси. А я не міг вже до них звернутись і викликав інших. Вже нічого не змінити, але хочу зрозуміти де мені на вуха вішають) Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 27 минут назад, Krut1la сказал: сказали, що сток працювати не буде, якщо так залишити Ну теоретически, если уклон выдержан, то должен работать. Но как оно там реализовано, надо было смотреть во время ремонта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krut1la Опубліковано: 12 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 10 минут назад, DimaF сказал: Ну теоретически, если уклон выдержан, то должен работать. Но как оно там реализовано, надо было смотреть во время ремонта. С уклоном все ок(ну, припустимо, що все ок). Їх позиція була, що сам внутрішній блок не змонтувати нормально відносно цих точок. Ось, що вони змогли зробити: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Ну так заштукатурьте дірку) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Так а в чому саме проблема? Чисто косметично жвачкою заліпити, наклеїти якусь квіточку та й забути 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krut1la Опубліковано: 12 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Та я ж не питаю, що мені тепер робити) Звісно, зароблю якось. Це в будь-якому випадку не ок, і, як завжди, всі стілки переводять. Хочу на майбутнє розуміти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Я так понимаю дренаж и патрубки хладагента должны приходить на одном уровне . У Вас дренаж оказался немного выше. Кто то провтыкал. А кондиционерщики установили так, что бы к ним не было претензии из за плохого дренажа. Там, всё-таки, самотёк. А законы физики никто не отменял. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 час назад, Krut1la сказал: Хочу на майбутнє розуміти Легко) Такие работы должны выполнять одни и те же люди, тогда подобных ситуаций не будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Трохи по полочках, дренаж і труби мають виходити в одному рівні, дренаж по низу труб. дренаж має виходити повністю гнучкий зі стіни, щоб можна було гнути в будь-яку сторону ( у вас спочатку виходить прямий а нього вдіто гнучку вставку) Ну по фото бачу, що можна було погратись трошки і зробити щоб нічого не стирчало і все протікало ( але це не точно, треба дивитись як у внутряку виходить дренаж) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз