Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Будівельний паспорт. Переоформлення на нового власника

Симоненко Олеся

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня ! Допоможіть , будь ласка порадою . Є будинок , який не введен в єксплуатацію .  Є будівельний паспорт , є повідомлення про початок виконання будівельних робіт від департаменту державної архітектурної будівекльної інспекціі ( 2016 рік ) Будинок продаєм . Як поміняти / переоформити ці документи на нового власника ? Купля/ продаж буде зімельної ділянки  а як бути с будівельним паспортом , нові хозяєва вже самі будуть вводити будинок в експлуатацію . Мені ріелтор казав. що нотаріуси ,які в темі нерухомості знають як це робити . Чи є це правдою ?  А чи можно це зробити в ЦНАПі , бо земельна ділянка знаходится в селі ( ОТГ ) Буду дуже вдячна за ваши поради . 

Змінено користувачем Симоненко Олеся
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, Симоненко Олеся сказал:

продаж буде зімельної ділянки 

Угу, не уверен что сейчас это прокатит...

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
16.12.2024 в 10:18, Симоненко Олеся сказав:

Доброго дня ! Допоможіть , будь ласка порадою . Є будинок , який не введен в єксплуатацію .  Є будівельний паспорт , є повідомлення про початок виконання будівельних робіт від департаменту державної архітектурної будівекльної інспекціі ( 2016 рік ) Будинок продаєм . Як поміняти / переоформити ці документи на нового власника ? Купля/ продаж буде зімельної ділянки  а як бути с будівельним паспортом , нові хозяєва вже самі будуть вводити будинок в експлуатацію . Мені ріелтор казав. що нотаріуси ,які в темі нерухомості знають як це робити . Чи є це правдою ?  А чи можно це зробити в ЦНАПі , бо земельна ділянка знаходится в селі ( ОТГ ) Буду дуже вдячна за ваши поради . 

А чого ви цим повині паритись, а не новий власник після покупки землі і недобудов?

Посилання на коментар

15 часов назад, МаТраС сказал:

А чого ви цим повині паритись, а не новий власник після покупки землі і недобудов?

Може потенциальный покупатель требует привести доки в порядок? Перед покупкой

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dendnepr сказав:

Може потенциальный покупатель требует привести доки в порядок? Перед покупкой

Так вони й і в порядку наче в низ. Самі важливі . Там ще наче два повідомлення робили. В мчс і міськраду .  Вони зараз перероблять доки, а покупець зпетляє) раніше наче продавалась земля, оцінювалися будови, а нові вже парились.

Посилання на коментар

16 часов назад, МаТраС сказал:

Чого?

Того!)

Раньше прокатывало, сам так покупал.

А с тех пор много чего поменялось.

Посилання на коментар

• 5 тижнів потому...

чим закінчилась ця історія? бо в мене схожий кейс, купили незавершенку, чи можна якось паспорт переоформити чи треба все з нуля робити?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...