Dr.Yura Опубліковано: учора в 15:19 Поділитись Опубліковано: учора в 15:19 22 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Вирішив підсумувати все і намалювати проект щоб було зрозуміліше що я маю на увазі ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. А вот деревья почти в фундаменте - это хреново Змінено 23 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 година тому, Dr.Yura сказав: ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Буду вам вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, ЯД сказав: Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Но дерево от фундамента убрать надо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому 43 хвилини тому, ЯД сказав: Но дерево от фундамента убрать надо. Так, його там не буде))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petrosha Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 годин тому, k.dmutriy сказав: Буду вам вдячний. 3 теми обєднав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 годин тому, Petrosha сказав: Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную. Я теж так планував Але мене на страшили фундаментом і тонкими стінками і тепер я почав боятися так робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз