Dr.Yura Опубліковано: У вівторок в 15:19 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:19 22 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Вирішив підсумувати все і намалювати проект щоб було зрозуміліше що я маю на увазі ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 16:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:21 (змінено) Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. А вот деревья почти в фундаменте - это хреново Змінено У вівторок в 16:23 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: У вівторок в 16:22 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:22 1 година тому, Dr.Yura сказав: ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Буду вам вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: У вівторок в 16:26 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:26 2 хвилини тому, ЯД сказав: Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 16:29 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:29 2 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Но дерево от фундамента убрать надо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: У вівторок в 17:14 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:14 43 хвилини тому, ЯД сказав: Но дерево от фундамента убрать надо. Так, його там не буде))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petrosha Опубліковано: У вівторок в 23:18 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 23:18 Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 13 годин тому, k.dmutriy сказав: Буду вам вдячний. 3 теми обєднав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 годин тому, Petrosha сказав: Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную. Я теж так планував Але мене на страшили фундаментом і тонкими стінками і тепер я почав боятися так робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petrosha Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Стены не тонкие + будет пояс или просто залить плиту монолит место панелей. Фундамент не на одинаковой высоте или что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз