Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Курникі навколо міста

nosatiy

Рекомендовані повідомлення

помню в конце 90х в начале 00х стояли недострои с башенками, оранжереями или как тогда модно было говорить - " у меня на фазенде есть Зимний Сад", бильярдными, саунами, но по факту с темными окнами, полностью не жилые, некоторые даже недостроеные. От Окружной до Вишневого справа вдоль дороги их было некоторое кол-во. Люди пытались осуществить мечту, но не у всех вышло.

Стояли ці будинки роками, солодке життя скінчилось, час перших легких заробітків пройшов і кияни розмахнувшись, кидали ці будинки бо добудувати було вже не за що, а продати іх було неможливо. Я дивився на це і не розумів, що далі.  Потім став свідком ях їх просто знесли.

Зараз ситуація інша, навколо столиці набудували і продовжують будувати курникі, баракі, котеджні містечка на 100 дворів по схемі 40м2 внизу, 40м2 наверху, 100 м2 подвірʼя. І це все на досить недешевій землі. Вартість від 26 тис долл за курник, скважина одна на всіх і такий самий септік який трішки в стороні. 

Це нова тенденція чи таке на житло реально є попит? Воно зручне, комфортне, якісно побудоване  і може здійснити чиюсь мрію?

Чи настане час коли це все знесуть теж? 

IMG_2564.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 часов назад, nosatiy сказал:

Це нова тенденція чи таке на житло реально є попит?

Х.з. непонятно.

Я понимаю как то такой формат в городе или совсем близко, но в чистом поле....

Посилання на коментар

це ти типа в приватному секторі, але, щоб не забував про сусідів зп стінкою)) як по мені,та і дублекс був би напрягом. я купив собі землю, для того,щоб бути господарем на своїй землі і не чути сусідів в будинку.  а то типа квартира в полі.

якість різна. як курників,так і дублексів. я був типа в елітному котеджі в козині по водоочистці, там десь 6 дублексів. так там перероблювали все. дублекс з виходом на річку. підлога бухтіла,електрика не працювала. стіни,стеля вся в реальних тріщинах. 

як за 26 000 то дешево щось 80 кв 3 км від  кільцевої. якщо там типа товаритства, то можуть любі сумми за каналізацію,воду,сніг  і тп нав язувати. іноді, навіть якийсь хер просто власник трансформатора і може вирубити вам електрику,якщо інакомислячий, тому треба на місці в сусідіввсе випитувати.

попит є за рахунок ціни. бо за 26 000 ти тільки смарт квартиру купиш у вишневому на 20 кв))

Посилання на коментар

Ну в любом случае цей курник лучше, чем квартира в многоэтажке-башне БЕЗ двора, БЕЗ стоянки для авто, БЕЗ даже газонов (и это не редкость) и т.п. Так что чего бы не быть спросу на такое..... Своеобразный компромисс для тех, кто пока финансово не может потянуть полноценный отдельный частный дом, но и жизнью в человейниках сыт по горло.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, tayatlas сказал:

Своеобразный компромисс для тех, кто пока финансово не может потянуть полноценный отдельный частный дом, но и жизнью в человейниках сыт по горло.

Хотів спитати чого воно тоді коштує дешевше ніж малосімейка без балкону але...згадав що чомусь так.Чомусь наприклад повноцінний будинок наприклад 15 км від Львова з асфальтами і комунікаціями і інфраструктурою площею 250+/- і 18 сот землі,добротно збудований,правда з ремонтами 15 річної давнини але технічний стан добрий,по ціні вартує як 2 кімнатна квартира в новобудові з ремонтом,трошки більше ніж 100 к/дол.І купляються такі квартири жвавіше ніж будинки.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...