Olimp2011 Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня Продам варильну газову поверхню GORENJE GMS 660 E Виробництво Словенія. В даний момент не працюють 2 комфорки. Залиті форсунки, потрібно почистити. Продаємо, так як придбали нову поверхню. 4 газові конфорки. Газ-контроль. Матеріал решіток - чавун Розміри (шхвхг): 60 х 9.5 х 53 см. Розміри ніші (шхвхг): 56 х 4.9 х 49 см. Колір: нерж. сталь. Ціна 1790 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olimp2011 Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня продана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня Ох ви й молодца! і шо, за ті гроші? то продайте мою, бо вже стільки часу займає місце, муляє очі, а торгувати не вмію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимирович 05 Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 10 годин тому, Фрай сказав: Ох ви й молодца! і шо, за ті гроші? то продайте мою, бо вже стільки часу займає місце, муляє очі, а торгувати не вмію. Ви її віддаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olimp2011 Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня ні, мені першому запропонували. Я її забираю 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 14 годин тому, Olimp2011 сказав: ні, мені першому запропонували. Я її забираю 😁 Продавайте, процент ваш обов’язково. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення