tasola71 Опубліковано: В четвер в 17:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:25 ЗгIдно цим параметрам,який котел потрiбен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tasola71 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Дорогi форумчани,пiдскажiть,що обов,язково потрiбно мати в новобудовi щоб можна вже було подати документи на ввод в експлуатацiю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, tasola71 сказал: потрiбно мати в новобудовi крыша, двери, окна) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, tasola71 сказав: Дорогi форумчани,пiдскажiть,що обов,язково потрiбно мати в новобудовi щоб можна вже було подати документи на ввод в експлуатацiю? Стены, крышу, окна, входную дверь и лестницу на второй этаж, если есть этаж, штукатурка по идее, но я думаю не обязательно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tasola71 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Все це есть.Я думала,що ще треба водопостачання i опалення.Все ,що ви назвали у нас вже зроблено. А як зараз проходить процедyра оформлення?Для чоловiкiв,якiдокументи обов'язковi? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, tasola71 сказал: Все це есть Вы подавали Уведомление о начале строительных работ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tasola71 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз