Krut1la Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня Доброго дня! Поточна ситуація на відео. https://www.youtube.com/shorts/Wl8ghsjnsWY Оздоблення всюди вже фінішне. Стеля натяжна. В ніші залишили бетон, бо прорахувалися з самого початку - від створки вікна, до перекриття замала відстань. А там ще траса кондиціонера по стелі іде. Тому виконавці натяжних стель не змогли закрити. Розумію, що про це треба було подумати ще задовго до нятяжних стель, але маємо, що маємо. Потрібно це чимось оздобити. Спеціаліст по електро-карнізам дозволив використати максимум 30мм, краще меньше. Ну і головне, треба не нашкодити існуючому оздобленню (волога і т.п.) Буду вдячний за рекомендації. А якщо хтось візметься за таку роботу, то взагалі щастя. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 січня Поділитись Опубліковано: 10 січня (змінено) 19 годин тому, Krut1la сказав: Доброго дня! Поточна ситуація на відео. https://www.youtube.com/shorts/Wl8ghsjnsWY Оздоблення всюди вже фінішне. Стеля натяжна. В ніші залишили бетон, бо прорахувалися з самого початку - від створки вікна, до перекриття замала відстань. А там ще траса кондиціонера по стелі іде. Тому виконавці натяжних стель не змогли закрити. Розумію, що про це треба було подумати ще задовго до нятяжних стель, але маємо, що маємо. Потрібно це чимось оздобити. Спеціаліст по електро-карнізам дозволив використати максимум 30мм, краще меньше. Ну і головне, треба не нашкодити існуючому оздобленню (волога і т.п.) Буду вдячний за рекомендації. А якщо хтось візметься за таку роботу, то взагалі щастя. Дякую А що мішає зараз зробити окремим полотном потолок і карниз? Підняти ті провода ,втопити, і підня напрявляючий профіль , щоб тільки вікно закривалось. Як варік штукатурка, якщо вже ніяк там по рівню. Змінено 11 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 19 годин тому, Krut1la сказав: головне, треба не нашкодити існуючому оздобленню (волога і т.п.) Буду вдячний за рекомендації. А якщо хтось візметься за таку роботу, то взагалі щастя Навряд чи хтось візьметься за таке дрібне замовлення в наш час да і ще з такими вимогами. Волога🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Гіпсокартон на дюбелі. Зашпаклювати та покрасити. Це саме просте що я бачу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз