kwadrat Опубліковано: 12 січня Поділитись Опубліковано: 12 січня Продам власний професійний фотоапарат Canon EOS 7D (клас просьюмерських камер) - надійний інструмент професійних фотосесій, НАШІ фото з якого постійно знаходяться в тематичних ТОПах і виборах редакцій самих відомих у Світі сайтів фото-стоків. Стан хороший - по фото видно, що навіть нормальної пилюки не бачив. В комплекті: - оригінальний ремінь - у стані нового - акумулятори - карта пам'яті в залежності від торгу Ціна 200 USD Причина продажу банальна - у нас з дружиною 4 професійні фотоапарати на двох (так потрібно було у дальніх поїздках для дуже відповідальних зйомок), але на сьогодні прийняли рішення, що залишаємо собі в роботі по 1 камері на кожного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 5 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого Нова ціна 190 USD Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 19 березня Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня Нова ціна 180 USD Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 20 березня Поділитись Опубліковано: 20 березня Для дзеркалок "пробіг" затвору прийнято вказувати. Страшно брати без того показника у профі. Ой, я то в голос сказав? Мав на увазі - успішного вам продажу. Класні у вас з дружиною фото! Топчик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 березня Поділитись Опубліковано: 20 березня 3 хвилини тому, porterlv сказав: Для дзеркалок "пробіг" затвору прийнято вказувати. Страшно брати без того показника у профі. Ой, я то в голос сказав? Мав на увазі - успішного вам продажу. Класні у вас з дружиною фото! Топчик Ті хто в темі це і так знають на що дивитися, а хто не в темі тому це пофігу і взагалі такі апарати не цікавлять. Типу ап) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 9 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня (змінено) 20.03.2025 в 09:10, porterlv сказав: Для дзеркалок "пробіг" затвору прийнято вказувати Я у волонтерських поїздках через всю країну на Південний Схід - буває, по кілька днів не сплю за кермом, кожна поїздка в середньому 2.500 км, харчуємося через раз, втома накопичена. Добре, що у мене хоч якісь фото є завжди при собі на Гугл-диску. Крім того, ще й регулярні заняття читаю в нашій фотошколі онлайн. Пробіг не є таємницею, хто хотів - давно запитав. На даний момент приблизно 180 тис. Змінено 9 квітня користувачем kwadrat 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз