Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Підвищився тиск в системі і з являється повітря

МаТраС

Рекомендовані повідомлення

до цього все було тихо. опалення-електрокотел. прийшлось знімати один радіатор ідобавити літра 3 води. повітря в ній спустив. тиск в системі 1,2 вийшов. теплоносій- глітерм. тиждень все  було тихо. потім помимо журчання з я вився стук. циклічний, кожні 3-5 сек.  пробігся по всим, спустив знову повітря. все одно стукає одна і журчить.
Питання,чому піднявся тиск з 1,2 до 3 атм. глітерм там вспінився чи шо може бути?потім впав до 1,5. як спустив повітря. почало грітися на 45 градусах,стало на данний момент 1,8.
і с хера лі через тиждень вони застукали. вночі так норм чути?

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Короче, 5 разів я спускався повітря. Спустив стало 1,5 атм в системі. В банку там 1,5 і було. Пройшло пів години. Знову десь те повітря береться і знову тиск 2,2  в системі. Знову 2 радіатора бурять,як дурні.. Полтергейст бля якийсь.хоч би не в їхало вночі.

Посилання на коментар

• МаТраС змінив заголовок на Підвищився тиск в системі і з являється повітря
6 часов назад, МаТраС сказал:

Полтергейст бля якийсь

IMHO.

ТХ СОсс теплоносителем "незамерзайка" отличается от ТХ СО с теплоносителем  "вода". Похоже Вы серьёзно изменили вязкость теплоносителя. На данный момент все признаки образования паровых пробок. Попробуйте снизить производительность ЦН примерно на 10% -  20%, а начальное избыточное на 1,2 бар.

Но может оказаться, что присутствуют и химические реакции. В таком случае нужно заменить теплоноситель предварительно прочистив систему. Разбавление "незамерзайки" водой иногда приводит к неблагоприятным последствиям. Вода с хозмагов или автомагов, это типа"дистилированная", имхо.

Змінено користувачем SAN67
Посилання на коментар

1 годину тому, SAN67 сказав:

IMHO.

ТХ СОсс теплоносителем "незамерзайка" отличается от ТХ СО с теплоносителем  "вода". Похоже Вы серьёзно изменили плотность теплоносителя. На данный момент все признаки образования паровых пробок. Попробуйте снизить производительность ЦН примерно на 10% -  20%, а начальное избыточное на 1,2 бар.

Но может оказаться, что присутствуют и химические реакции. В таком случае нужно заменить теплоноситель предварительно прочистив систему. Разбавление "незамерзайки" водой иногда приводит к неблагоприятным последствиям. Вода с хозмагов или автомагов, это типа"дистилированная", имхо.

Дякую.  Я щось теж так подумав.бр сильно шумить відразу в котлі при нагріванні. А початковий тиск,-це той,що в розширювальному базі чи системі? В системі можна знизити тільки зливши частину носія .

Воду прийшлось зі свердловини закачати,бо нема в мене обладнання другого) 

Посилання на коментар

24 хвилини тому, SAN67 сказав:

Да.

По суті 2 це нормальний тиск, але чому тоді ця реакція виникла не відразу.прошло ну днів з 10)

В інструкції попередження лиш про те,що глітерм буде втрачати характеристики. Я якби при наших зимах смішних і готовий був до цього.навіть ,якщо поїхати на 3 тижні чи взагалі на всю зиму

Посилання на коментар

2 минуты назад, МаТраС сказал:

чому тоді ця реакція виникла не відразу

Скорее всего здесь совокупность причин.

10 минут назад, МаТраС сказал:

По суті 2 це нормальний тиск

Нет, если это начальное избыточное давление.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 годин тому, SAN67 сказав:

Скорее всего здесь совокупность причин.

Нет, если это начальное избыточное давление.

Я Оце думаю , влупити на 6 кВт. Да перевіри заодно групу безпеки)) А то якби стоїть,  а залишить на день при даних розкладах стрьомно) вона на 3 повина по ідею зпрацювати

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

Я Оце думаю , влупити на 6 кВт. Да перевіри заодно групу безпеки

А может сначала попробовать стабилизировать систему? При такой проблеме можно и котёл повредить.

Посилання на коментар

28 хвилин тому, SAN67 сказав:

А может сначала попробовать стабилизировать систему? При такой проблеме можно и котёл повредить.

А чому там вредити?) Простіша система. Стабілізувати на даний момент- це вилити на хер ту бадягу. Знайомий совітував бачок підказати. ,щоб він вирівняти. Не бачу смисла...

Лохонувся ,бува. Треба  значить, купувати якийсь насос , спеціально для системи опалення

Посилання на коментар

Коротше лупа. На 4 кВт запрацювала безпека. Пів топочної в лайні.не знаю,як дистильовану, а зі скважина точно не можна 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...