МаТраС Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) до цього все було тихо. опалення-електрокотел. прийшлось знімати один радіатор ідобавити літра 3 води. повітря в ній спустив. тиск в системі 1,2 вийшов. теплоносій- глітерм. тиждень все було тихо. потім помимо журчання з я вився стук. циклічний, кожні 3-5 сек. пробігся по всим, спустив знову повітря. все одно стукає одна і журчить. Питання,чому піднявся тиск з 1,2 до 3 атм. глітерм там вспінився чи шо може бути?потім впав до 1,5. як спустив повітря. почало грітися на 45 градусах,стало на данний момент 1,8. і с хера лі через тиждень вони застукали. вночі так норм чути? Змінено 16 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 січня Автор Поділитись Опубліковано: 16 січня (змінено) Короче, 5 разів я спускався повітря. Спустив стало 1,5 атм в системі. В банку там 1,5 і було. Пройшло пів години. Знову десь те повітря береться і знову тиск 2,2 в системі. Знову 2 радіатора бурять,як дурні.. Полтергейст бля якийсь.хоч би не в їхало вночі. Змінено 16 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) 6 часов назад, МаТраС сказал: Полтергейст бля якийсь IMHO. ТХ СОсс теплоносителем "незамерзайка" отличается от ТХ СО с теплоносителем "вода". Похоже Вы серьёзно изменили вязкость теплоносителя. На данный момент все признаки образования паровых пробок. Попробуйте снизить производительность ЦН примерно на 10% - 20%, а начальное избыточное на 1,2 бар. Но может оказаться, что присутствуют и химические реакции. В таком случае нужно заменить теплоноситель предварительно прочистив систему. Разбавление "незамерзайки" водой иногда приводит к неблагоприятным последствиям. Вода с хозмагов или автомагов, это типа"дистилированная", имхо. Змінено 17 січня користувачем SAN67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 1 годину тому, SAN67 сказав: IMHO. ТХ СОсс теплоносителем "незамерзайка" отличается от ТХ СО с теплоносителем "вода". Похоже Вы серьёзно изменили плотность теплоносителя. На данный момент все признаки образования паровых пробок. Попробуйте снизить производительность ЦН примерно на 10% - 20%, а начальное избыточное на 1,2 бар. Но может оказаться, что присутствуют и химические реакции. В таком случае нужно заменить теплоноситель предварительно прочистив систему. Разбавление "незамерзайки" водой иногда приводит к неблагоприятным последствиям. Вода с хозмагов или автомагов, это типа"дистилированная", имхо. Дякую. Я щось теж так подумав.бр сильно шумить відразу в котлі при нагріванні. А початковий тиск,-це той,що в розширювальному базі чи системі? В системі можна знизити тільки зливши частину носія . Воду прийшлось зі свердловини закачати,бо нема в мене обладнання другого) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 10 минут назад, МаТраС сказал: системі? Да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) 24 хвилини тому, SAN67 сказав: Да. По суті 2 це нормальний тиск, але чому тоді ця реакція виникла не відразу.прошло ну днів з 10) В інструкції попередження лиш про те,що глітерм буде втрачати характеристики. Я якби при наших зимах смішних і готовий був до цього.навіть ,якщо поїхати на 3 тижні чи взагалі на всю зиму Змінено 17 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 2 минуты назад, МаТраС сказал: чому тоді ця реакція виникла не відразу Скорее всего здесь совокупность причин. 10 минут назад, МаТраС сказал: По суті 2 це нормальний тиск Нет, если это начальное избыточное давление. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 6 годин тому, SAN67 сказав: Скорее всего здесь совокупность причин. Нет, если это начальное избыточное давление. Я Оце думаю , влупити на 6 кВт. Да перевіри заодно групу безпеки)) А то якби стоїть, а залишить на день при даних розкладах стрьомно) вона на 3 повина по ідею зпрацювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 1 час назад, МаТраС сказал: Я Оце думаю , влупити на 6 кВт. Да перевіри заодно групу безпеки А может сначала попробовать стабилизировать систему? При такой проблеме можно и котёл повредить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 28 хвилин тому, SAN67 сказав: А может сначала попробовать стабилизировать систему? При такой проблеме можно и котёл повредить. А чому там вредити?) Простіша система. Стабілізувати на даний момент- це вилити на хер ту бадягу. Знайомий совітував бачок підказати. ,щоб він вирівняти. Не бачу смисла... Лохонувся ,бува. Треба значить, купувати якийсь насос , спеціально для системи опалення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня Коротше лупа. На 4 кВт запрацювала безпека. Пів топочної в лайні.не знаю,як дистильовану, а зі скважина точно не можна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз