виктор177 Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого Доброго дня.Потрібен компʼютер для віддачі в багатодітну родину в нормальному стані .Вимоги щоб тягнув гру Word of tanks.Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 16 лютого Поділитись Опубліковано: 16 лютого Системні вимоги World of Tanks Мінімальні Операційна система: Windows 7/8/10/11 - 64 біт. Процесор (ЦП): Intel Core i5-3330, AMD FX-6300. Пам'ять (ОЗП): 4 ГБ. Відеокарта: Nvidia GTX 460, AMD Radeon HD 8770, роздільна здатність 1280x768. Жорсткий диск: ~59 ГБ вільного місця. Швидкість інтернет-з'єднання: 256 Кбіт/с. Рекомендовані Операційна система: Windows 10/11 - 64 біт. Процесор (ЦП): Intel Core i3-9100F, AMD Ryzen 3 3100. Пам'ять (ОЗП): 16 ГБ або більше. Відеокарта: Nvidia GTX 1650, AMD Radeon RX 580. Жорсткий диск: ~59 ГБ вільного місця. Швидкість інтернет-з'єднання: 1024 Кбіт/с або більша (для голосового чату). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого Багатодітна сім'я готуватиме танкістів? Журба... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 11 хвилин тому, porterlv сказав: Багатодітна сім'я готуватиме танкістів? Журба... Ну не в CADи ж їм гратися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого 5 часов назад, porterlv сказал: Багатодітна сім'я готуватиме танкістів? Журба... Хай рубают в Wolfenstein! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз