Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 18.02.2025 в 19:25, sidus сказав: Я б порадив робиті збірку самостійно, це не складніше, ніж лего зібрати і буде добряча економія. Мені 16квт-год обійшлось в 2.1к і це я не економив. Якшо брати заводьські збірки то буде 3.5к, відповідно 30 в 2 рази дорожче ) Але то окрема гілка для цього є тут 18.02.2025 в 19:35, shneider_vova сказав: та ну, Deye 5.1 чи 5.3 зараз думаю по 850-900 USD, так що 2.500уе за 16 квт Чи правильно я розумію що інвертор можна взяти 6 кВт, а батарей набрати на 20 кВт (4*5 умовно)? 20 кВт - це ж сумарна ємніть? Тобто ці 20 кВт будуть зараджатися віж мережі 3,5 години. Чи батарея має відповідати номіналу інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 17.02.2025 в 19:25, Dem@ сказав: ... Чисто теоретично. Скільки б Ви взяли за установку під ключ з геотермальним ТН обладнанням на сьогоднішній день для моїх умов? Про капілярку поки в роздумах з точки зору подальшої підтримки. Інформація для подумати для мене. До ТН ще довго, але треба розуміти що до чого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dem@ Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 1 час назад, Gons4eg сказал: Чисто теоретично. Скільки б Ви взяли за установку під ключ з геотермальним ТН обладнанням на сьогоднішній день для моїх умов? Про капілярку поки в роздумах з точки зору подальшої підтримки. Інформація для подумати для мене. До ТН ще довго, але треба розуміти що до чого. Цена -+ такая же как и у коллег по цеху. iceteco.com.ua/ua/g89828126-teplovye-nasosy-geothermal А где именно в Киеве находитесь? Змінено 24 лютого користувачем Dem@ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 24 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 3 години тому, Dem@ сказав: Цена -+ такая же как и у коллег по цеху. iceteco.com.ua/ua/g89828126-teplovye-nasosy-geothermal Ви займаєтесь лише DX? Традиційних не робите як у геосан чи Євгенія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dem@ Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 2 часа назад, Gons4eg сказал: Ви займаєтесь лише DX? Традиційних не робите як у геосан чи Євгенія? Я делал все виды ТН. И остановился на лучшем решении. Это DX Как виде воздушного теплового насоса с оттайкой паром . Так в виде DX грунтового. Простота и надёжность. К примеру на ТН 16кВт необходимо 10.2кг фреона 407. Один баллон (цена 3200гр) Балансировка контуров автоматическая, Матушкой природой . Гликолевый по ТТХ одинаковый с DX но получается чуть дороже и лишние запчасти(которые тоже ломаются) Змінено 24 лютого користувачем Dem@ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 25 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого Dem@, чи достатньо для грунтового DX закладної DN50 в фундаменті, за умови, що колектора в приямку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dem@ Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 9 минут назад, Gons4eg сказал: Dem@, чи достатньо для грунтового DX закладної DN50 в фундаменті, за умови, що колектора в приямку? Так. Труба 9мм, та 16мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Між DX і гліколем, ще зайві 5 градусів теплового напору на теплообміннику, і вартість незамерзаючої рідини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dem@ Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) Интересное решение по рассолу. Наклонное бурение 45градусов. 15кВт. Зонд коаксиальный 20метров.. Змінено 5 березня користувачем Dem@ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз