Евгений Одинец Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня Доброго дня, купив вентилятор Vilpe FLOW ECo 160P для влаштування тихої витяжки. Проблема в тому що мені не подобається як виглядають сумісні витяжки SAVO (які можуть керувати вентилятором Vilpe) які пропонуються виробником. Виглядає наче вони виготовлені 15 років тому. Чи є можливість купити іншу витяжку, викинути з неї двигун і просто підключити до вентилятора Vilpe? Можливо хтось має такий досвід або знає як це зробити. Буду вдячний за інформацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня 17.04.2025 в 15:00, Евгений Одинец сказав: Чи є можливість купити іншу витяжку, викинути з неї двигун і просто підключити до вентилятора Vilpe? Можливо хтось має такий досвід або знає як це зробити. Буду вдячний за інформацію. Є можливість, бо в того вентилятора керування 0-10В. Звичайно, що керування буде ступінчасте і стільки швидкостей, скільки підтримувала оригінальна витяжка. Самі швидкості можна зробити які хочете, бо там банально буде подільник на резисторах, опори яких можете підібрати на свій смак. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз