Sерджио Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Вітаю, шановна громадо, з Великоднем! Власне, питання. В стіні, де стоїть інсталяція є змішувач прихованого монтажу доя гігієнічного душа. І один з підводів (хв) тріснув і, відповідно, потік. Я розібрав це все й побачив, що ніпель (?) Бо якась трубка був накручений аж на три оберти різьби. Її зірвало, звісно Стає питання переробити. Паяти тпуби не вмію (розводка туди поліпропилен 20). Є ідея відрізати трубу надіти муфту гебо і вже потім металопластом і обтискиними гайками все це зробити наново. Чи все ж таки перепаяювати? Відрізати тре полюбе, бо частина різьби - лишилася в фітингу. Чи моя ідея норм чи не дуже. Прошу поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) Перепаюйте. Гебо приховати - то зло. Змінено 20 квітня користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 20 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня А якщо гебо не ховати? Можу відрізати до інсталяції, а там місця вистачить. Просто маю сумнів, що хтось до мене поїде заради того, щоб перепаяти 3 з'єднання... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 1 час назад, Sерджио сказал: А якщо гебо не ховати? Можу відрізати до інсталяції, а там місця вистачить. Просто маю сумнів, що хтось до мене поїде заради того, щоб перепаяти 3 з'єднання... Лучше послушать ув. myrava и перепаять. Если твёрдо сказали "нет", зачем вам гебо? Нарежьте леркой резьбу 1/2 и на фуме накрутите переходник на металлопластик. Нет лерки? Нагрейте что нибудь с внутренней резьбой 1/2 и выплавьте резьбу на ППРе. Это не метод. Но не уступает гебо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 20 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 20 квітня Ну, є ще варік відрізати кусок, зробити такий самий і припаяти на муфту в місці відрізу. Ок. Думатиму. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня (змінено) Візьміть в когось пальник і зробіть по людські. Спортіть метр труби, подивитися знутрі,як зпаялось... Я в свій час не вмів. З їздив на консультацію до Сергій 31. Спаяв пару трубок. Зробив все опалення ,каналію і воду. Все добре. Змінено 21 квітня користувачем МаТраС 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз