Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

З'єднання поліпропілену без сварки. Чи можлиао?

Sерджио

Рекомендовані повідомлення

Вітаю, шановна громадо, з Великоднем! Власне, питання. В стіні, де стоїть інсталяція є змішувач прихованого монтажу доя гігієнічного душа. І один з підводів (хв)  тріснув і, відповідно, потік. Я розібрав це все й побачив, що ніпель (?) Бо якась трубка був накручений аж на три оберти різьби. Її  зірвало, звісно Стає питання переробити. Паяти тпуби не вмію (розводка туди поліпропилен 20). Є ідея відрізати трубу надіти муфту гебо і вже потім металопластом і обтискиними гайками все це зробити наново. Чи все ж таки перепаяювати? Відрізати тре полюбе, бо частина різьби - лишилася в фітингу. Чи моя ідея норм чи не дуже. Прошу поради.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Перепаюйте.

Гебо приховати - то зло.

Змінено користувачем murava
  • Лайк 1
Посилання на коментар

А якщо гебо не ховати? Можу відрізати до інсталяції, а там місця вистачить. Просто маю сумнів, що хтось до мене поїде заради того, щоб перепаяти  3 з'єднання...

Посилання на коментар

1 час назад, Sерджио сказал:

А якщо гебо не ховати? Можу відрізати до інсталяції, а там місця вистачить. Просто маю сумнів, що хтось до мене поїде заради того, щоб перепаяти  3 з'єднання...

Лучше послушать ув. myrava и перепаять.

Если твёрдо сказали "нет", зачем вам гебо? Нарежьте леркой резьбу 1/2 и на фуме накрутите переходник на металлопластик. Нет лерки? Нагрейте что нибудь с внутренней резьбой 1/2 и выплавьте резьбу на ППРе.

Это не метод. Но не уступает гебо

Посилання на коментар

Ну, є ще варік відрізати кусок, зробити такий самий і припаяти на муфту в місці відрізу. Ок. Думатиму. Дякую.

Посилання на коментар

Візьміть в когось пальник і зробіть по людські. Спортіть метр труби, подивитися знутрі,як зпаялось... Я в свій час не вмів. З їздив на консультацію до Сергій 31. Спаяв пару трубок. Зробив все опалення ,каналію і воду. Все добре.

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...