Jimmy32 Опубліковано: 25 квітня Поділитись Опубліковано: 25 квітня Вітаю, панство ! Допоможіть, будь ласка впізнати дюбель, як на фото, й, можливо хтось зустрічав їх у продажу - де саме ? D10*L25 Вдячний заздалегідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 25 квітня Поділитись Опубліковано: 25 квітня Старое советское произведение. Это только на блошином рынке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 25 квітня Поділитись Опубліковано: 25 квітня Офф: а в чому ексклюзивність і чому не можна використати інший дюбель, будь-який d10 l25 чи довший, просто вкоротивши його? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jimmy32 Опубліковано: 1 травня Автор Поділитись Опубліковано: 1 травня 25.04.2025 в 22:15, Offroad сказав: Офф: а в чому ексклюзивність і чому не можна використати інший дюбель, будь-який d10 l25 чи довший, просто вкоротивши його? Так і доводиться робити - вкорочувати інші, а цей одразу готовий був. Мені дуже подобається як вони тримаються в бетоні (от тії пупирки - simply the best), до того ж я ще жодного разу із ними не провалювався у пустотні канали в старих плитах, у яких товщина між площиною плити та каналом гуляє до мінімума 25.04.2025 в 15:41, Vitaliy67 сказав: Старое советское произведение. Это только на блошином рынке. Так-так, пригадую щось таке продавець й казав, коли я їх давно купляв. Дякую, Ви мені нагадали. Вочевидь, шукати їх малоперспективно ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз