belosnezka Опубліковано: учора в 06:02 Поділитись Опубліковано: учора в 06:02 У кого є перевірені? Бабки солять сирий. Хтось стерилізує. Я дожила до того моменту, що розрісся щавіль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 06:06 Поділитись Опубліковано: учора в 06:06 Просто заморожую вже багато років...помила, просушила трішки, нарізала, по зіп- пакетах і в морозилку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Аналогічно, морозимо, потім борщик як зі свіжого. Колега розповідала рецепт консервації, але там якось все складно. Єдине, що в нас окремостряча морозилка вдома (форм-факторі звичайного холодильника), і горизонтальний ларь на дачі. Морозимо солодкий перець в сезон, помідори на піцу, ягоду перебиту з цукром (в пляшках пластикових) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 хвилин тому, Offroad сказав: Аналогічно, морозимо, потім борщик як зі свіжого. Колега розповідала рецепт консервації, але там якось все складно. Єдине, що в нас окремостряча морозилка вдома (форм-факторі звичайного холодильника), і горизонтальний ларь на дачі. Морозимо солодкий перець в сезон, помідори на піцу, ягоду перебиту з цукром (в пляшках пластикових) Такий саме набір )) вже з цього року в морозилку пійшов соус а- ля песто, але замість базиліку кріп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Песто теж є 😁 Щось ми оффтопим, тут рецепти консервації чекають 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 7 часов назад, belosnezka сказал: У кого є перевірені? Бабки солять сирий. Хтось стерилізує. Я дожила до того моменту, що розрісся щавіль. Я закриваю щавель. Будь як стерелизую банки, щавель мию, відрізаю цурпелки, ріжу ширше ніж літом на борщ, у широкій кастрюлі кипить вода, погружаю туди друшляк, накладаю різаний щавель (небагато), помішую. Як змінив колір - витягую друшляк зі щавлем на металеве деко, ложкой накладаю в банку, закриваю кришкою (або твіст, або звичайна). І так партіями заповнюю баночки. Закриваю в баночки 200 мл або 300 мл - мені вистачає на кастрюлюку борща. Стоїть 2 роки норм. Дійшла висновку, що треба закривати щавель навесні. А то вже кілька років поспіль весною я його раздаю сусідам, а восени - купую, бо то посохло, то хтось поїв та т.і. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 7 часов назад, irina1969 сказал: Просто заморожую вже багато років...помила, просушила трішки, нарізала, по зіп- пакетах і в морозилку От і морозилка є, і морозила трішки щоб спробувати ... Викидаю, бо не дійшла черга, а вже і свіжий є. Аж абідна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз