Janeva Опубліковано: учора в 08:18 Поділитись Опубліковано: учора в 08:18 Вітаю. Може дурнувате питання, сорі. Хочу поставити малогабаритну побудову на ділянці. 35 метровий одноповерховий газоблочний будиночок. Нема кому займатися будівництвом, і звісно ж хочу зекономити. Є пропозиція 6 дорожніх плит 3×2 укласти замість фундаменту. Маю зробити подушку у вигляді щебеню на волокно? За плити з роботою укладки нарахували 50 тисяч. Думаю, це дуже недорого враховуючи, що непотрібно ні води з електрикою, ні контролювати пару тижнів роботи. Має право на життя такий варіант? Єдине чого боюсь -аби не розїхалися під вагою газоблоку ті плити (щоб стіни не потріскались потім). Ну і те що не зможу підняти рівень підлоги. Максимально економічна побудова. Буду вдячна за поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 11:06 Поділитись Опубліковано: учора в 11:06 3 часа назад, Janeva сказал: ? Єдине чого боюсь -аби не розїхалися під вагою газоблоку ті плити (щоб стіни не потріскались потім) Так никто вам гарантии не даст на это. Недаром же придумали ставить дом на монолитную плиту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз