ficus41 Опубліковано: учора в 06:23 Поділитись Опубліковано: учора в 06:23 14 годин тому, blacktigra сказав: а кадастровій карті вказано "приватна власність". Якщо є кадастровий номер та акт на ділянку, то це означає що вона приватизована? Бо я не цікавився, якщо чесно. Запитаю. Скоріш за все приватизована 14 годин тому, blacktigra сказав: Я не знаю як відповісти на це питання бо не розумію що озачає "впорядковані". Якщо координати поворотних точок межі на місцевості та в Національній кадастровій системі однакові. 14 годин тому, blacktigra сказав: Зараз фактичні межі ділянок не співпадають з тими що показав "дядько із палкою" при виносі в натуру. "З'їхало" декілька ділянок які розташовано поруч, грубо кажучи в межах одного кварталу, в т.ч. і наша. Судячи з цього повідомлення - то ні, не впорядковані. 14 годин тому, blacktigra сказав: Наявність неоформлених споруд на його ділянці (швидше за все побудованих із порушеннями) може бути проблемою? Не думаю, що це критична проблема. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз