Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Забухтела цементная штукатурка 2 раза в одном месте

Vlad Melnik

Рекомендовані повідомлення

18 годин тому, Vlad Melnik сказав:

4) ваші варіанти=)

1) По рекомендації сілтека просто на бетонну стіну ляп.

18 годин тому, Vlad Melnik сказав:

Я більш ніж впевнений що варіант де спочатку втирається суміш а потім на неї наноситься основна масса - буде найбільше зчеплення.

Вам поштукатурити чи найбільше зчеплення. З найбільшим зчепленням ви вже два рази пробували. Спробуйте просто поштукатурити , без оцих танців з бубном. 

Уявив , як я під час штукатурки починаю спочатку втирати розчин у стіни бррр.... ну нах. Береться в руку кельма нею набирається розчин і одним вправним рухом накидається на стіну.Від удару розчин заходить в усі необхідні пори і не треба отого ізвращенія з втиранням. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 хвилин тому, andrey_ka сказав:

1) По рекомендації сілтека просто на бетонну стіну ляп.

Вам поштукатурити чи найбільше зчеплення. З найбільшим зчепленням ви вже два рази пробували. Спробуйте просто поштукатурити , без оцих танців з бубном. 

Уявив , як я під час штукатурки починаю спочатку втирати розчин у стіни бррр.... ну нах. Береться в руку кельма нею набирається розчин і одним вправним рухом накидається на стіну.Від удару розчин заходить в усі необхідні пори і не треба отого ізвращенія з втиранням. 

Та я вже дійшов висновку що тупо затовстий шар, ну тут я вже свідомо «зекономив час»:) Отой шар шо «втерся» по міцності як бетон+- при зішкрібанні чашкою і нормально кристалізувався і схватився, а між ним і основним шаром як раз відрив, тобто банально при усадці його відірвало. Всі «бухтіння» як я писав вище якраз вздовж усадочних тріщин на відстані +-5 см.

Просто штукатурка ще й без вапна(хотілося по-міцніше під плитку), а те що вона себе відривати буде я не дуже розраховував:)

Ех, ще одна стіна з двох сторін залишилась(гіпсовою штукатуркою) і нарешті чистий гіпсокартон, електрика…

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...