МаТраС Опубліковано: учора в 04:22 Поділитись Опубліковано: учора в 04:22 (змінено) Була грунтовка дорога. Як визначити , це офіційна дорога чи тропа самозроблена ? Штрих пунктирні.Картинка з кадастру : Змінено учора в 07:26 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 06:33 Поділитись Опубліковано: учора в 06:33 (змінено) Я думаю в органах самоврядування взять план) Змінено учора в 06:33 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 07:31 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:31 (змінено) 57 хвилин тому, ЯД сказав: Я думаю в органах самоврядування взять план) там може бути такаж лінія. гугл не дав результату а в нас тут був хто шарюший в цих деталях? Змінено учора в 07:31 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ficus41 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Чи є дорога чи ні можна дізнатися з генерального плану населеного пункту. Зазвичай генплани є на офіційному сайті органу місцевого самоврядування або ж зверніться безпосередньо до органу місцевого самоврядування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз