Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Купили коробку в селі і хочемо зробити мрію

k.dmutriy

Рекомендовані повідомлення

22 хвилини тому, k.dmutriy сказав:

Вирішив підсумувати все і намалювати проект щоб було зрозуміліше що я маю на увазі

ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Никто не любит сооружения из белого кирпича)

И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча.

Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все?

Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана.

А вот деревья почти в фундаменте - это хреново 

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

1 година тому, Dr.Yura сказав:

ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме.

Буду вам вдячний.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ЯД сказав:

Никто не любит сооружения из белого кирпича)

И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча.

Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все?

Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана.

Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. 

Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову

Посилання на коментар

2 хвилини тому, k.dmutriy сказав:

Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. 

Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову

Но дерево от фундамента убрать надо. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, ЯД сказав:

Но дерево от фундамента убрать надо. 

Так, його там не буде))) 

Посилання на коментар

Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную.

Посилання на коментар

• Dr.Yura змінив заголовок на Купили коробку в селі і хочемо зробити мрію
12 годин тому, Petrosha сказав:

Не понятно зачем внутри заливать под несущие стены, стены же стоят. Я так понял что деревянные балки сейчас разобрать до балок демонтировать их. Высота первого этажа уровень пола от изоляции фундамента наверно +100-120мм домуровать этим же кирпичом минус пояс 200-250мм. Залить пояс и 72 панелями перекрыть, оставить проем под лестницу. Накинуть стены второго этажа, пояс, крыша. Я бы вальмовую не делал а просто двухскатную.

Я теж так планував Але мене на страшили фундаментом і тонкими стінками і тепер я почав боятися так робити

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...