Вован-атаман Опубліковано: учора в 09:53 Поділитись Опубліковано: учора в 09:53 Вітаю шановні! Допоможіть з проблемою, кожною зимою спостергію такі картини, на приточних клапанах часто конденсат, який потім чи стікає по стіні чи просто капає на плінтуса, що потім шкодить і стінам і плінтусам... Постійно бігаю то протираю, то якісь тряпочки підкладаю... Зазвичай посилюється коли на вулиці сильний мороз чи в будинку було багато готовки і купання... Суть проблеми та її виникнення вцілому розумію, тут більше питання як цього позбутися??, можливо клапани взагалі потрібно замінити на щось сучасніше чи роблять якусь модернізацію...?? Дякую за любу пораду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: учора в 12:02 Поділитись Опубліковано: учора в 12:02 наскільки пам'ятаю, вони до +5 чи до -5 взагалі. Рішення не буде, не можна непідігріте повітря впускати в кімнату 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 хвилин тому, shneider_vova сказав: наскільки пам'ятаю, вони до +5 чи до -5 взагалі. Рішення не буде, не можна непідігріте повітря впускати в кімнату Десь бачив огляд приточних клапанів від Vilpe і вони автоматично закривалися при -5 на вулиці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 годин тому, МакДо сказав: Десь бачив огляд приточних клапанів від Vilpe і вони автоматично закривалися при -5 на вулиці ну я от пам'ятаю саме з їх опису. було ліньки шукати, +5 чи -5 ну і тут логіка то зрозуміла. я бачив, скільки конденсату витікає з мого рекуператора (центрального, не стінового) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вован-атаман Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому ці що в мене автоматично закриваються і відкриваються, але це не міняє суті, навіть закритий він починає капати конденсатом... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 37 хвилин тому, Вован-атаман сказав: ці що в мене автоматично закриваються і відкриваються, але це не міняє суті, навіть закритий він починає капати конденсатом... Значит или не закрывает полностью или корпус так охлаждаются Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому нет клапана, нет влаги. попробуйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вован-атаман Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 часа назад, nosatiy сказал: нет клапана, нет влаги. попробуйте. Що за клапан, де він знаходиться...?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз