Евгений Лысенко Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22.12.2025 в 11:00, Sergey g сказав: А с Growatt spf 6000 plus у кого-то получилось подружить батарею? Все выходные промучился и с разными вариантами кабеля, дипами и протоколами. Результат - только информация об уровне заряда батареи на протоколе 1 и с дипами 123 вниз, 4 вверх, при этом в пункте 2 настройки инвертора - ток заряда 0 (ноль) ампер. То есть инвертер не заряжает батарею. Разряд - без проблем. То я рано зрадів, результату підключення. Зараз дочекаюся світла та не зможу заряджати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Лысенко Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11.12.2025 в 08:42, Дмитрий Николаев сказав: Я розібрався з підключенням до Growatt SPF 6000 ES Plus цього АКБ. Якщо комуь цікаво то: Піни на АКБ Vision: (Дякую за ідею @VictorT ) - pin 7 -RS 485 A (T/R+) - pin 8 -RS 485 B (T/R- ) - pin 3/6 - GND - інші не підключав. Піни на Growatt^ - pin 1 -RS 485 B (T/R+) - pin 2 -RS 485 A (T/R-) - pin 3/6 - GND DIP на АКБ - 1-on, 2-on, 3-on, 4-off (перші 3 вниз і четвертий до гори). В налаштуваннях Інвертору пункт 5 вибираєте LI і в 36 протокол 01. Перед зміною DIP обов'язково вимкнить батарею. Послідовність: - 1. У мене інвертор був увімкнений (була мережа 220) - 2. На вимкнений але підключеній (RS 485 на батареї (будь який роз'єм) і BMS порт на інверторі) батареї змінюєте DIN як було вказано вище. - 3. Включаєте АКБ з кнопки. - 4. Заходите в налаштування ІНВ в пункт 5 і обираєте як вказано вище. У мене після цього перестала блимати помилка і заряд АКБ почав відображатись в відсотках. А у Вас заряджає норм ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз