Евгений Лысенко Опубліковано: В неділю в 15:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:36 22.12.2025 в 11:00, Sergey g сказав: А с Growatt spf 6000 plus у кого-то получилось подружить батарею? Все выходные промучился и с разными вариантами кабеля, дипами и протоколами. Результат - только информация об уровне заряда батареи на протоколе 1 и с дипами 123 вниз, 4 вверх, при этом в пункте 2 настройки инвертора - ток заряда 0 (ноль) ампер. То есть инвертер не заряжает батарею. Разряд - без проблем. То я рано зрадів, результату підключення. Зараз дочекаюся світла та не зможу заряджати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Лысенко Опубліковано: В неділю в 15:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:46 11.12.2025 в 08:42, Дмитрий Николаев сказав: Я розібрався з підключенням до Growatt SPF 6000 ES Plus цього АКБ. Якщо комуь цікаво то: Піни на АКБ Vision: (Дякую за ідею @VictorT ) - pin 7 -RS 485 A (T/R+) - pin 8 -RS 485 B (T/R- ) - pin 3/6 - GND - інші не підключав. Піни на Growatt^ - pin 1 -RS 485 B (T/R+) - pin 2 -RS 485 A (T/R-) - pin 3/6 - GND DIP на АКБ - 1-on, 2-on, 3-on, 4-off (перші 3 вниз і четвертий до гори). В налаштуваннях Інвертору пункт 5 вибираєте LI і в 36 протокол 01. Перед зміною DIP обов'язково вимкнить батарею. Послідовність: - 1. У мене інвертор був увімкнений (була мережа 220) - 2. На вимкнений але підключеній (RS 485 на батареї (будь який роз'єм) і BMS порт на інверторі) батареї змінюєте DIN як було вказано вище. - 3. Включаєте АКБ з кнопки. - 4. Заходите в налаштування ІНВ в пункт 5 і обираєте як вказано вище. У мене після цього перестала блимати помилка і заряд АКБ почав відображатись в відсотках. А у Вас заряджає норм ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan Kuznetsov Опубліковано: У вівторок в 11:37 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:37 20.12.2025 в 21:02, Oleksandr Bidnyi сказав: Було непросто, але нарешті вийшло підключити по RS485 інвертор Luxpower SNA5000 та батарею Vision V-LFP48100, помилку не видає та всі параметри показує! Скидаю нормальну повну інструкцію: 1. все виключено, інвертор під'єднаний до мережі, та до батареї кабелями +-, також під'єднаний кабель RS485 (лівий верхній порт інвертора, лівий порт батареї). Зробити кабель таким чином: задіяні перші 3 піни якщо дивишся на контакти, зрозуміло що перший наприклад зелений з двух сторін, другий червоний, 3 синій. Після того як кабель зберете продзвонити його тестером (перший пін з двух сторін - має пищати тестер, і тд до 3го піна) 2. на виключеній батареї, 3 перших діпи зліва вниз (on), 4й - вверх (off) 3. вмикаємо спочатку батарею, потім інвертор зправа та зліва 4. далі в 3му меню вибираємо тип батареї "Li-ion", Batterry brand "9" 5. Інвертор перегрузиться та покаже всі параметри, показує чітко дані як і BMS батареї Добрий день, В мене така ж батарея Vision V-LFP48100 та інвертор Luxpower SNA6000. Зробив як ви вказували кабель 3 останніх з 3 останніми, прозвонив їх пищать всі піни. на батереї виставив тільки останній перемикач вверх. приєднав в лівий порт на батареї, та лівий верхній порт на інверторі. Виставив в налаштуваннях 9 тип батаерї. Інвертор правда не перезавантажувався. Включив обидва перемикача в режим ON. Але все одно не показує данні по батареї. Що ще може бути? Чи я кабель не той зробив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan Kuznetsov Опубліковано: учора в 08:44 Поділитись Опубліковано: учора в 08:44 20 годин тому, Ivan Kuznetsov сказав: Добрий день, В мене така ж батарея Vision V-LFP48100 та інвертор Luxpower SNA6000. Зробив як ви вказували кабель 3 останніх з 3 останніми, прозвонив їх пищать всі піни. на батереї виставив тільки останній перемикач вверх. приєднав в лівий порт на батареї, та лівий верхній порт на інверторі. Виставив в налаштуваннях 9 тип батаерї. Інвертор правда не перезавантажувався. Включив обидва перемикача в режим ON. Але все одно не показує данні по батареї. Що ще може бути? Чи я кабель не той зробив? Короче врешті решт мені теж вдалося. Може комусь знадобиться. Тому опишу шо зробив. 1. на батареї ID виставити перші три вниз остання вверх. 2. на інверторі в мене Luxpower SNA6000. Сині перемикачі біля портів обидва вверх. 3. Кабель: в інвертор 1-2 піни, в батарею інвертовані 8-7 (тобто колір який ви вставите в перший пін ставите в 8 пін зі сторони батареї ну і кабель з 2 піна в 7 пін) 4. Порт в інверторі верхній лівий. 5. В налаштуваннях інвертору 9 вид протоколу батареї. Важливо! Після внесення налаштування в інверторі обовʼязково перезавантажити як інвертор так і батарею. включати спочатку батарею зачекати ініціалізації а потім вмикати інвертор. Не знаю чи важливо чи ні. Ще не розбирався але другий вимикач ON/Off який біля портів я теж вмикав. Сподіваюсь, повно написав і у вас як і в мене все вийде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир Овчинников Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому теж маю проблеми з підключенням до інвертора ANENJI 6.2KW 48V може хто вже встановив на цей інвертор? теж заряд батареї показує зовсім не вірний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз