Volodymyr Vovk Опубліковано: учора в 14:47 Поділитись Опубліковано: учора в 14:47 Уважаемые, доброго времени суток. Может кто подсказать, как разобрать это чудо? Все шурупы выкрутил, корпус открыть не могу. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Я так свій Філіпс намагався розібрати, хотів побачити маркування двигуна для покупки на заміну. Фахівці сказали, що йому хана, а чек гарантії знайти не зміг. Тож довелось купити довгі зірочки, все розкрутив, а розібрати не вдається. Став світити крізь щілини аби щось побачити і вгледів пімпочку теплового запобіжника. Просунув туди спицю, натиснув, клац! І двигун запрацював. То я далі й не ламав. Подивіться, може і у вас так вийде? Змінено 20 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volodymyr Vovk Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Спасибо за ответ. Не выйдет. На любую пимпочку нажму - корпус не открою. Реально хочу почистить\починить застрявший механизм втяжки шнура. Змінено 20 годин тому користувачем Volodymyr Vovk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Зрозуміло. Там где-то есть защелки и применяя силу их легко сломать. я не нашел где Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volodymyr Vovk Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Спасибо. Защёлки не нашел и не нащупал. Силу прилагал - чуть корпус не сломал (на последнем четвертом фото видно следы возле задних колес). Змінено 20 годин тому користувачем Volodymyr Vovk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому А хіба під кнопками у вас немає гвинтів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volodymyr Vovk Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Не помню. Кнопки снимал в поиске. Открутил всё, что нашел (даже под наклейкой на фото). Результат - ноль. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Под кнопками тоже есть винты, но перед этим осторожней с защелками кнопок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volodymyr Vovk Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Спасибо огромное! Этот? Завтра опять всё раскручу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз