Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Налаштування Victron Multi RS Solar + Pylontech US5000

Andrey Shevchenko

Рекомендовані повідомлення

Як настроїти Victron Multi RS Solar та пару Pylontech US5000 щоб працювали у режимі UPS (тобто тільки мережа та батарея, без сонячних панелей)? 

Я знаю, що по-правільному ще потрібен Cerbo GX, але зараз його ще не має, а користуватись вже хочеться.

Більш всього цікавить, який вольтаж тра вказати у додатку VictronConnect для параметрів Absorption, Float, Equalization, Storage, Low Battery shut down, Charge detect? Може ще щось, шо я пропустив?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Можна так налаштувати як тут пише, 52 Absorbtion, 51 float, 44 shutdown (занизько, але варіантів не густо, там ніби 4в різниця між shutdown і pre-alarm но то було у ve configure, може у victronconnect щось змінили).
www.victronenergy.com/live/battery_compatibility:pylontech_phantom

Але бажано все ж cerbo поставити якомога швидше і налаштувати комунікацію по CAN.

Посилання на коментар

www.victronenergy.com/media/pg/Multi_RS_Solar/en/victronconnect-setup,-configuration-and-operation.html

image.thumb.png.584ca8502e10632c8874e335f6ebccf4.png

в мануалі все є.. 

думаю воно і по замовчуванню буде працювати без сонячних панелей. особливо якщо нема cerbo і ess. 

хоча з multi rs справ немав, тільки з мультіплюсами.

Посилання на коментар

Дякую, пане vovarpd!

Вибрав multi rs щоб тихо працював, бо мультиплюс гучний як для квартири, і от тепер стикаюсь з тим, що дуже мало в інтернеті хто з цим девайсом має досвід.

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Налаштування Victron Multi RS Solar + Pylontech US5000
3 години тому, Andrey Shevchenko сказав:

Дякую, пане vovarpd!

Вибрав multi rs щоб тихо працював, бо мультиплюс гучний як для квартири, і от тепер стикаюсь з тим, що дуже мало в інтернеті хто з цим девайсом має досвід.

Їх мало бо то ще відносно новий продукт і прошивки постійно допилюються. Паралельної роботи наприклад досі нема. Експорт помоєму теж ще нема. Навіть грід код Європи додали в 2024 лише, тоді як в мультіплюсах все це давно є.

Але в нас думаю головне це ЦІНА питання чому їх мало.  1200 євро проти 820 за потужніший мультіплюс 6k5 без мппт (зате вже з GX вбудованим, а це ще біля 200 євро за cerbo gx окремо). То різниця, особливо якщо непотрібні ці MPPT вбудовані.

Для квартири можливо шум це і є єдина перевага. 

image.thumb.png.b7ee255d3158b4c0e2f25653c22992e3.png

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар

Та да, Multiplus II GX кращий по всьому. Якщо в дім брати - то й думати нема шо, а от для квартири в наших умовах шоб працювало як UPS - краще вже переплатити, аби тихо себе вело.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...