Andrey Shevchenko Опубліковано: учора в 16:14 Поділитись Опубліковано: учора в 16:14 Як настроїти Victron Multi RS Solar та пару Pylontech US5000 щоб працювали у режимі UPS (тобто тільки мережа та батарея, без сонячних панелей)? Я знаю, що по-правільному ще потрібен Cerbo GX, але зараз його ще не має, а користуватись вже хочеться. Більш всього цікавить, який вольтаж тра вказати у додатку VictronConnect для параметрів Absorption, Float, Equalization, Storage, Low Battery shut down, Charge detect? Може ще щось, шо я пропустив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Можна так налаштувати як тут пише, 52 Absorbtion, 51 float, 44 shutdown (занизько, але варіантів не густо, там ніби 4в різниця між shutdown і pre-alarm но то було у ve configure, може у victronconnect щось змінили). www.victronenergy.com/live/battery_compatibility:pylontech_phantom Але бажано все ж cerbo поставити якомога швидше і налаштувати комунікацію по CAN. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому www.victronenergy.com/media/pg/Multi_RS_Solar/en/victronconnect-setup,-configuration-and-operation.html в мануалі все є.. думаю воно і по замовчуванню буде працювати без сонячних панелей. особливо якщо нема cerbo і ess. хоча з multi rs справ немав, тільки з мультіплюсами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Shevchenko Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Дякую, пане vovarpd! Вибрав multi rs щоб тихо працював, бо мультиплюс гучний як для квартири, і от тепер стикаюсь з тим, що дуже мало в інтернеті хто з цим девайсом має досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) 3 години тому, Andrey Shevchenko сказав: Дякую, пане vovarpd! Вибрав multi rs щоб тихо працював, бо мультиплюс гучний як для квартири, і от тепер стикаюсь з тим, що дуже мало в інтернеті хто з цим девайсом має досвід. Їх мало бо то ще відносно новий продукт і прошивки постійно допилюються. Паралельної роботи наприклад досі нема. Експорт помоєму теж ще нема. Навіть грід код Європи додали в 2024 лише, тоді як в мультіплюсах все це давно є. Але в нас думаю головне це ЦІНА питання чому їх мало. 1200 євро проти 820 за потужніший мультіплюс 6k5 без мппт (зате вже з GX вбудованим, а це ще біля 200 євро за cerbo gx окремо). То різниця, особливо якщо непотрібні ці MPPT вбудовані. Для квартири можливо шум це і є єдина перевага. Змінено 49 хвилин тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey Shevchenko Опубліковано: 5 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Та да, Multiplus II GX кращий по всьому. Якщо в дім брати - то й думати нема шо, а от для квартири в наших умовах шоб працювало як UPS - краще вже переплатити, аби тихо себе вело. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз