Дмитрий Давыденко Опубліковано: учора в 06:10 Поділитись Опубліковано: учора в 06:10 Посоветуйте, пожалуйста, каркасный бассейн. Может кто недавно брал. Где лучшая цена. какую лучше брать комплектацию? Размер 4или5х2х1,2м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Беріть той, який вам більше подобається, головне щоб з піщаним фільтром. Ціни будуть скрізь однакові, поставщики за цим слідкують. Знижку вам навряд чи хто зробить, це товар з мінімальною дилерською маржою. Змінено 20 годин тому користувачем YaOlejka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 час назад, YaOlejka сказал: Беріть той, який вам більше подобається, головне щоб з піщаним фільтром. Ціни будуть скрізь однакові, поставщики за цим слідкують. Знижку вам навряд чи хто зробить, це товар з мінімальною дилерською маржою. intex-best.com.ua/ua/p919306648-intex-26356-karkasnyj.html розглядаю такий комплект. він вже йде з пісчаним фільтром 4000л год, бассейн обʼємом. достатньо такого буде на 17кубів? і чи треба купувати хлоргенератор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 годин тому, Дмитрий Давыденко сказав: 4000л год, бассейн обʼємом. достатньо такого буде на 17кубів? Насосу потрібно прокачувати мінімум 2 об'єми на добу. Тобто тих маркетингових 17куб (в реалі під 16) це 34 (32) м3. 32/4 = 8 годин безперервної роботи. Думаю на такий об'єм потрібно 6+, щоб хоча б "робот" пилосмок нормально працював. В мене на маркетингових 20м3 (в реалі 18) встановлений 10м3 насос. Він мене дуже влаштовує якість фільтрації, роботою з роботом пилосмоком. Єдиний мінус, як на мене, коли ручним пилосмоком збираю листя чи пісок з дна, то моде здатися, що я третину басейну вилив, поки те зробив. Але для ручних пилососів, імхо, потрібен окремий насос під потреби 15 годин тому, Дмитрий Давыденко сказав: і чи треба купувати хлоргенератор? То вже ваша справа, чи сипати мішками сіль у воду, чи контролювати Ph, вкидати раз на 2 тижні таблетку повільного хлору і раз на 3-4 тижні вливати шокову обробку хлором на ніч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз