Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вибрати набір ключів в кейсі

Тегеран

Рекомендовані повідомлення

Доброго часу доби шановні форумчани.  Може хтось підскаже більш менш якісний набір головок. тріскачок, біт в чемодані для домашнього ремонту автомототехніки. ну і для дому. Прогулянка магазинами не дала результату - в більшості випадків всі кейси запаяні плівкою. % 10 що були відкриті або малий функціонал або якість сумнівна. Дякую всім за увагу. Може в інтернеті щось найду то кину сюди.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, DimaF сказал:

Теперь опять муки выбора на пару лет

3 часа назад, Тегеран сказал:

Як Вам таке наприклад?

Нащо нам ті посилання?По перше це завуальована реклама,а по друге таких картинок мільярд в інтернеті.І відгуків думаю не мало там знайдеться.

Посилання на коментар

5 часов назад, viksel сказал:

Нащо нам ті посилання?По перше це завуальована реклама,а по друге таких картинок мільярд в інтернеті.І відгуків думаю не мало там знайдеться.

Не можеш допомогти - промовч. Гарного дня.

Посилання на коментар

13.04.2026 в 11:27, Тегеран сказав:

procraft.ua/ua/nabory-instrumentov/nabory-golovok-tortsevyx/nabir-ruchnogo-instrumentu-procraft-ws216?tab=0  Як Вам таке наприклад?

Если вы будете пользоваться режже чем раз в месяц (не держите СТО и тп) то хватит. Еще можете посмотреть Toptul - имхо качественней, чем прокрафт 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, ЯД сказал:

Если вы будете пользоваться режже чем раз в месяц (не держите СТО и тп) то хватит. Еще можете посмотреть Toptul - имхо качественней, чем прокрафт 

Для себе, так, СТО не маю. Топтул трохи дорогий, мені ось порадили ще ято. Дивлюсь на цей,  Yato YT-38841. Ссилку не кидаю, бо деяким форумчанам це не до вподоби. Дякую.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Тегеран сказав:

Для себе, так, СТО не маю. Топтул трохи дорогий, мені ось порадили ще ято. Дивлюсь на цей,  Yato YT-38841. Ссилку не кидаю, бо деяким форумчанам це не до вподоби. Дякую.

Ято тоже лучше будет чем прокрафт по качеству 

У меня в принципе в основном ручной инструмент топтул, ну и в последнее время добавляется Ято. Это как по мне норм инструмент за свои деньги, наверное лучшее из Китая)

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

маю набір yato yt-38841 (216 елементів)

крім того сігма ще є в авто, там 105 елементів.

набір ключів є в авто теж , яких невистачало то докуповував.

нлрмальні інструменти якщо спеціально їх не ламати.

додатково ще докуплені вороток на квадрат 3/4 і головки топтул ударні від 28 до 36 мм

це так по дрібницях для авто, 

решта інструменту теж різних виробників.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...