vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 21 годину тому, XL.pro сказав: Я про застосування Ші, а Ви про пил) А я помічаю, що все більше людей покладається на ШІ у життєво важливих сферах, буквально припиняючи самостійно вирішувати задачі власного виживання і віддаючи своє життя у володіння алгоритмів і компаній, які їх створили. Мало того, що це шлях до деградації, але це ж просто road to hell. Потім будуть воплі "як жеж ми потрапили в таку халепу" і "та хто ж знав". Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, vadimv сказав: А я помічаю, що все більше людей покладається на ШІ у життєво важливих сферах, буквально припиняючи самостійно вирішувати задачі власного виживання і віддаючи своє життя у володіння алгоритмів і компаній, які їх створили. Мало того, що це шлях до деградації, але це ж просто road to hell. Потім будуть воплі "як жеж ми потрапили в таку халепу" і "та хто ж знав". це залежить від того ШІ "вирішує" чи використовується як інструмент для аналізу можливостей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: це залежить від того ШІ "вирішує" чи використовується як інструмент для аналізу можливостей. Коли ШІ використовується як інструмент для аналізу можливостей - це вже означає вивантаження функцій аналізу можливостей з мозку користувача і його деградацію. А коли літаком/машиною рулить автопілот, а пілот/водій втикає в телефон - то вже остаточний road to hell. І такого все більше і більше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Коли ШІ використовується як інструмент для аналізу можливостей - це вже означає вивантаження функцій аналізу можливостей з мозку користувача і його деградацію. А коли літаком/машиною рулить автопілот, а пілот/водій втикає в телефон - то вже остаточний road to hell. І такого все більше і більше. це вибір кожного. після обробки моїх запитів ШІ кількість варіантів стає більшою, як і більше вразливостей підсвічується. мабуть треба просто уміти ним користуватися. я ж не кажу що я самий розумний. мені досить бути хоч трохи розумнішим за інших Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, US7IGN сказав: після обробки моїх запитів ШІ кількість варіантів стає більшою, як і більше вразливостей підсвічується. Так це ж означає, що ваш мозок недопрацьовує ) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: мабуть треба просто уміти ним користуватися. І чим більше ви будете вміти користуватися ШІ, тим менше ви будете вміти користуватися власним мозком ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Так це ж означає, що ваш мозок недопрацьовує ) І чим більше ви будете вміти користуватися ШІ, тим менше ви будете вміти користуватися власним мозком ) логіку по кацапським фільмам вчили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: логіку по кацапським фільмам вчили? По спеціальній грі, яка так і називалася 4 хвилини тому, US7IGN сказав: "Чим більше мотоциклістів - тим менше мотоциклістів" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз