DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Сів увечері поправити пару плагінів у Linux. Прийшов до тями зранку: пересобрав ядро, змінив init, перекроїв систему. Плагіни, здається, досі не працюють. ШІ заглянув у Linux і вперше захотів обмежити власний контекст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: Сів увечері поправити пару плагінів у Linux. Прийшов до тями зранку: пересобрав ядро, змінив init, перекроїв систему. Плагіни, здається, досі не працюють. ШІ заглянув у Linux і вперше захотів обмежити власний контекст а я сьогодні таки в терміналі пару годин погрався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Я дуже далекий від цього Пару десятиліть тому, коли я ще грався у Cryptonomicon, у мене на ноуті стояли дві ОС з можливістю швидко перемикатися між ними. Але я так і не потоваришував з пінгвіном, хоча не вважаю його поганим Маздай переміг Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз