Андрій Миколайович Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Привіт! Всім відомий жираф. При покупці його кілька днів тому вже з відосів про нього знав все - всі плюси та косяи та можливі варіанти тюнінгу. Але щодо кривизни обертання тарілки. Виявив що все ж крива не сама тарілка, а шпиндель. Не знаю чи криве те посадосне місце підширника чи посадочне місце для тарілки, але точно там щось криве. Чи зустрічались з такою проблемою, чи заміна шестерні зі шпинделем вирішить проблему? Чому думаю що щось у валу - бо замісти тарілки поставив просто компакт диск ). Биття таке саме як і у тарілки. Дайте трохи інфи. Дякую. vid.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 13 часов назад, Андрій Миколайович сказал: Дайте трохи інфи. Дякую. Шпиндель... або привідний вал скоріше всього рівний.Шукайте проблему в вузлі де тарілка кріпиться.Можливе усунення проблеми шляхом переустановки тарілки в інше пололоження по кругу обертання.Також не відомо чи жираф просто ротаційний(просто крутиться) чи він ще ексцентриковий, як класичні шліфмашини?Краще відкрутіть тарілку і зробіть пару фото,тоді щось можна конкретніше думати.Також можливий варіант "допилювання" посадкового місця в самій тарілці. Змінено 9 годин тому користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 50 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Ось окремо фото місця посадки диска і сам диск. Якщо ближче придивитись то дійсно дуже грубо оброблено місце посадки диска. Але, я прикріпив відео, де вкрутив без самого диска болта. І видно яке відхилення його від осі. Вихочеть що кривизна не від кривого місця посадки (або і в тому числі) 1234.mp4 12345.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз