SoulD Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Всім доброго дня. Проконсультуйте, будь ласка, поділіться досвідом. Маю електричний котел Protherm Ray 9ke 14. Резервне джерело живлення: інверторний генератор 3,5 кВт. Генератор в разі необхідності підключається в мережу через ввідний кабель. І далі на щитку автоматами вмикається що потрібно запустити. Якщо взимку станеться так, що електроенергія зникне на тривалий термін і на вулиці будуть великі морози. Для того щоб не замерзла вода в системі та в котлі - як я можу його(хоча б мінімально) правильно запустити, щоб прогнав воду в системі і вона не замерзла? Чи можу я перевести котел на мінімальну споживчу потужність (2 кВт) і заживити його від генератора? Чи потрібно в такому випадку десь перемикати на двухфазне живлення? Ще є режим Захисту від замерзання. Можливо через цей режим можливо вирішити проблему? Але не відомо, яка потужність потрібна для роботи цього режиму. На вашу думку - робоча схема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз