GEORG Опубліковано: 16 березня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2010 продам скутер Fridom 125 см. куб. зовнішній вигляд як у 50 -кубового майже новий , пробіг 2т.км стан ідеальний 1000 у.е торг 067 493-34-06 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 9 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2010 нікого не цікавить мопедик . за 700 у.е. віддам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vlas Опубліковано: 10 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2010 А фото можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 23 травня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня 2010 наконецто сфоткал во всех позах 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 18 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2010 щось після фото ніхто не цікавиться - такий страшний чи що ?:lol:8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RMP3000 Опубліковано: 20 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2010 есть 300 у.е больше немому. или в кредит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 1 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2010 есть 300 у.е больше немому. или в кредит подсобирай я не спешу . кстати в этом сезоне проехал не больше 50 км8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лёха UA Опубліковано: 1 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2010 подсобирай я не спешу . а зря.. скора таких без регистрации будет пачками продаватся... для желающих купить скутер "125 см. куб зовнішній вигляд як у 50 -кубового" хочу напомнить что с января 2010г. мопеды до 50-ти кубов подлежат регистрации... а 125 это мотоцикл который зарагестрировать как 49.9см. куб в МРЕО будет практически невозможно... т.е. фактически продается мотоцикл без документов и в следующем сезоне он доедет до первого патруля.... в этом году до ноября без номеров трогать не будут. удачной продажи...;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 8 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2010 а зря.. скора таких без регистрации будет пачками продаватся... для желающих купить скутер "125 см. куб зовнішній вигляд як у 50 -кубового" хочу напомнить что с января 2010г. мопеды до 50-ти кубов подлежат регистрации... в справке написано обьем 49 см куб8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лёха UA Опубліковано: 9 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2010 в справке написано обьем 49 см куб8-)ну я про это и напоминаю, что справка эта действует на ГАИ до 30 сентября... а не хотите ли Вы сходить с ней в МРЕО и получить номера на мопед до 50см3?... канечно же не хотите.. потому, что понимаете, что это за справка... 1 ноября ее смело можно нести в санузел... т.е. после 1-го ноября в МРЕО будут требовать уже растаможку... да и не поствите вы его на учет как 49сс... эксперты в МРЕО далеко не лохи... т.е. надо иметь нормальные доки для регистрации как на мотоцикл... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 9 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2010 ну я про это и напоминаю, что справка эта действует на ГАИ до 30 сентября... а не хотите ли Вы сходить с ней в МРЕО и получить номера на мопед до 50см3?... канечно же не хотите.. потому, что понимаете, что это за справка... 1 ноября ее смело можно нести в санузел... т.е. после 1-го ноября в МРЕО будут требовать уже растаможку... да и не поствите вы его на учет как 49сс... эксперты в МРЕО далеко не лохи... т.е. надо иметь нормальные доки для регистрации как на мотоцикл...[/QUOT не создавайте волны в тазике .8-) а проблему там где ее нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лёха UA Опубліковано: 10 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2010 не создавайте волны в тазике .8-) а проблему там где ее нета я и не создаю, свой полтинник я зарегистрировал... и просто ввожу интересующихся мопедами в курс по текущим событиям... что-бы не попали на ненужные растраты.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 10 вересня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2010 а я и не создаю, свой полтинник я зарегистрировал... и просто ввожу интересующихся мопедами в курс по текущим событиям... что-бы не попали на ненужные растраты.... в крайнем случае буду ездить на незарегистрированном и непроданном сам8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 30 вересня 2010 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2010 конец8-) сезона Обычно, в конце сезона цены падают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 10 жовтня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2010 даки дальше некуда уже падать8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
suvorov Опубліковано: 16 грудня 2010 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2010 забирайте я не жадный 1000uhy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 18 грудня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2010 1000uhy ?????????????????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фердыщенко Опубліковано: 18 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2011 нормальный китай-это зоншен, кивей, чинчи, жаньши, сфмото, а этот "ноунейм" бездок продай по запчастям на мотокоме www.moto.com.ua/forum.php по кускам выручишь нормальные деньги за него Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 1 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 открытие сезона скутер ждет своего молодого владельца8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 1 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2011 На "мотке" скутер уйдет быстрее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 2 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2011 Двиготель 4т или 2т? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 2 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2011 Двиготель 4т или 2т? А разве есть мопеды (исключаю "Верховыну", "Карпаты", "Ригу" ) с 2-х тактным двигателем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 2 квітня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2011 А разве есть мопеды (исключаю "Верховыну", "Карпаты", "Ригу" ) с 2-х тактным двигателем? ну сосед, а как же маленькие япошки 50 кубовые, например самый распространеный хонда дио, все они 2т, у меня китаец 4т 150куб, врагу непосоветуеш, хотя економ.3.5-4л берет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 2 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2011 Двиготель 4т или 2т? четырехтактный 125 куб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 9 квітня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2011 пробег 2т.км. тока обкатку прошел . товарищ на таком-же 15000 проехал и ничего не делал кроме ТО у.е торг 067 493-34-06 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз