Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Клей для плитки

Truv

Рекомендовані повідомлення

Только что, ЯД сказал:

Ну жесть.

Я нет, я то не перепутал. Выше ваши слова, не мои. Выше вы говорили про см-11+, не я. У меня только 1 вопрос был - почему вы посоветовали другой клей. Ответить я так смотрю не можете. Только хамите 

Так це інструкція та сами чи інша?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, ЯД сказал:

Ну жесть.

Я нет, я то не перепутал. Выше ваши слова, не мои. Выше вы говорили про см-11+, не я. У меня только 1 вопрос был - почему вы посоветовали другой клей. Ответить я так смотрю не можете. Только хамите 

Я відповів декілька раз, а ви не розумієте. Пишу як є. Може ще раз перечитаєте?

Змінено користувачем Миколайчик
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Миколайчик сказав:

По друге, питання до температури експлуатації 70 гр - це з емульсією чи без

Там где с эмульсией производитель пишет, что с эмульсией. Например в СМ11. Вы ж 100% об этом знаете, да?

Посилання на коментар

5 минут назад, ЯД сказал:

Там где с эмульсией производитель пишет, что с эмульсией. Например в СМ11. Вы ж 100% об этом знаете, да?

Я то знаю. Але не знаю чому виробник вказав групу клею ЗК1, а не ЗК2, якщо він і для водного зберігання підходить, і для теплих підлог, і для вулиці... А ви? В самій інструкції емульсія чомусь же пристуня. Було б ЗК2 і жодних питань. До того ж 0,6 МПа лише в сухих умовах. А в інших?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Миколайчик сказав:

Я то знаю. Але не знаю чому виробник вказав групу клею ЗК1, а не ЗК2, якщо він і для водного зберігання підходить, і для теплих підлог, і для вулиці... А ви? В самій інструкції емульсія чомусь же пристуня. Було б ЗК2 і жодних питань.

Мне это не интересно. Производитель отвечает за то что пишет. А вы - нет. Потому я и спрашиваю, почему при наличии каких то труб вы советуете другой клей в том случае. 

Вы говорите что ответили? И это не температурное старение, не так ли? оно ж, как вы сказали, "мимо"

Посилання на коментар

24 минуты назад, andrey_ka сказал:

Цей стандарт суто для виробників клеїв. Він немає абсолютно ніякого відношення до вибору клею для укладання плиток , от від слова взагалі.

Ви цими класифікаціями тільки позаплутували людей!

Це точно. Тому не варто його читати тим, хто плутає вибір клею для укладання плиток і способом його використання. Там є трохи термінології яку потрібно розуміти.

Посилання на коментар

4 минуты назад, ЯД сказал:

Мне это не интересно. Производитель отвечает за то что пишет. А вы - нет. Потому я и спрашиваю, почему при наличии каких то труб вы советуете другой клей в том случае. 

Вы говорите что ответили? И это не температурное старение, не так ли? оно ж, как вы сказали, "мимо"

Ви б вже якось визначились, цікаво вам чи ні... І дивно, чому я не відповідаю за продукцію виробника? Що там з інструкцією? Та сама? Ви вже визначились? просте ж питання

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Миколайчик сказав:

Що там з інструкцією? Та сама?

Вы про первый скрин и сайт? Да, та же самая 

Вот скрин их пдф. А я смотрю вы так и не поняли, как документы смотреть?

Screenshot_20250625-144033.png

Посилання на коментар

7 минут назад, ЯД сказал:

Ви явно трохи не розумієте сенсів. Наприклад, чомусь вирішили що я відповів, що не температурне старіння ... 

Посилання на коментар

1 минуту назад, ЯД сказал:

Вы про первый скрин и сайт? Да, та же самая 

Вот скрин их пдф. А я смотрю вы так и не поняли, как документы смотреть?

Screenshot_20250625-144033.png

image.thumb.png.3879303dab1a25e404ace44114ebee15.png

Посилання на коментар

2 години тому, Миколайчик сказав:

не знаю чи буде там теплове старіння чи ні. І навіть не збираюсь думати про якісь труби і де вони будуть

2 хвилини тому, Миколайчик сказав:

чомусь вирішили що я відповів, що не температурне старіння ...

Посилання на коментар

Наче трохи не співпадає, ні? Те що ви вмієте дивитись документи я зрозумів. Навіщо цим хвастатись постійно

Посилання на коментар

image.thumb.png.3879303dab1a25e404ace44114ebee15.png

И я так понимаю, вы тут видите другую температуру эксплуатации? 

Посилання на коментар

Только что, ЯД сказал:

И я так понимаю, вы тут видите другую температуру эксплуатации? 

Ви неправильно розумієте, як завжди. Я бачу що це різні інструкції

Посилання на коментар

Но вообще я понял, что вы просто сказанули человеку про клей из своих каких то баясов, а не основываясь на какие то ограничения/характеристики.

Просто раздутое чсв не может допустить признание этого...

Посилання на коментар

image.thumb.png.b08d32f821507910234786174442eb88.png

тобто ви справді вирішили, що сенс у написаній мною фразі у тому, що там  не буде температурного старіння? серйозно?

image.png

Посилання на коментар

Ви неправильно розумієте, як завжди. Я бачу що це різні інструкції

То есть температура эксплуатации до 70 градусов это не то же самое, что температура эксплуатации до 70 градусов? Ясно. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Миколайчик сказав:

image.thumb.png.b08d32f821507910234786174442eb88.png

тобто ви справді вирішили, що сенс у написаній мною фразі у тому, що там  не буде температурного старіння? серйозно?

image.png

Фух, всего то пол дня вытягивания из вас этой тайны. 

А откуда там возьмётся это температурное старение?

Из того что в инструкции см-11+ температура эксплуатации до 70 градусов. Да и тепловое старение в ваших табличках считается при 70+ тоже. 

Вы ж не знаете что за трубы и какого отопления, какая будет температура в трубах и расстояние до плитки, как вы можете говорить о тепловом старении?

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

6 минут назад, ЯД сказал:

дивіться. перефразую трохи для вас. мені все-одно чи буде там температурне старіння. байдуже тобто. пофіг якщо так зрозуміліше. це я висловлюю своє відношення. воно там може бути а може і не бути. я нічого не стверджую. я не знаю цього, але мене це і не хвилює. чому не хвилює? бо я використаю нормальний клей, який буде стійким до температурного старіння. і буду спати спокійно.

зрозуміли? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ЯД сказал:

я так і написав, а якусь тайну це ви вже собі придумали.

а чому ви впевнені на 100% що його не буде? 

Посилання на коментар

10 минут назад, shevchyk сказал:

Якщо клеєві півроку нормально, чи шукати свіжіший?

шукайте свіжіший

Посилання на коментар

19 минут назад, ЯД сказал:

То есть температура эксплуатации до 70 градусов это не то же самое, что температура эксплуатации до 70 градусов? Ясно. 

ясно що неясно для якої продукції ви навели ту першу інструкцію. ви ж так і не розкололись. підозрюю, що це була стара інструкція СМ11 з нету. а з СМ11+ щось не так. думаю, що це просто клей для плитки до 60 см для експлуатації в нормальних умовах. поліпшений СМ11, так би мовити. про це свідчить збільшена кількість води для замішування.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Миколайчик сказав:

а чому ви впевнені на 100% що його не буде? 

Та я нигде не говорил что его на 100% не будет. Но то что будет - маловероятно.

Почему так думаю? Потому что даже при радиатором отоплении температура редко у кого выше 70. Кроме того труба отопления идет на расстоянии от плитки и тем более от клея. Но конечно это все не точно.

Но скажите пожалуйста, с какой температуры идёт температурное старение? В описаниях везде просто образное "высокая температура"

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...