DimaF Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 18 часов назад, DmiVady сказал: у тому числі і пістолет. А что уже короткоствол разрешили!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 2 години тому, DimaF сказав: А что уже короткоствол разрешили!? В смысле хранить-носить? Массово и "для всех" - нет. Служебный, наградной, спортивный(спортивный с кучей нюансов, и в большинстве записан как служебный) в пользование у части граждан есть. Наградной и служебный приказ № 622, спортивное оружие недавно внесены дополнения в постановление Кабмина №1207. По сути, как по мне, он "массово" и не нужен, так как с "домашним" оружием у населения и до войны не было запретов (хоть .50 BMG покупай). Но в освоение и поддержании навыков короткоствол самый сложный из личного оружия. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 10:58 Поділитись Опубліковано: учора в 10:58 Вчора пройшов просто дуже гарний стрім на тему "Поговоримо про закон про зброю. Короткоствол." Дуже багато питань було обговорено, для охочих багато корисного на тему. Сам ведучій, Ігор Бондар, активний стрілець, днями отримав МСУ з практичної стрільби, має свій клуб, стрільбище, інструктор-методист, якій тренує і цивільних і військових. Тільки практика, тільки досвід) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 18.05.2025 в 13:02, DmiVady сказав: Но в освоение и поддержании навыков короткоствол самый сложный из личного оружия. Дайте людям дозвіл, будуть тренуватися. Найвправніші виживуть. Природній відбір. Нічого складного:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Пересічному українцю, якщо він не мав проблем з законом, не наркоман і не синяк, і зараз ніхто не заважає досхочу тренуватися з пістолетами, карабінами, дробовиками. Хоч тренуйся з прокатним, хоч купи собі свій, щоб ніхто брудними руками не лапав) Різноманіття пістолетів у магазинах зараз дуже велике на всі смаки та гаманці ) Збройове законодавство в Україні одне із самих лояльних в европах ) але от із короткостволом вдома чомусь ступор, хоча Баррет 12,7 мм з оптикою та глушником вдома мати можна ))) трошки недолуго, трошки нелогічно, але є як є ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 16 хвилин тому, DmiVady сказав: Пересічному українцю, якщо він не мав проблем з законом, не наркоман і не синяк, і зараз ніхто не заважає досхочу тренуватися з пістолетами, карабінами, дробовиками. Хоч тренуйся з прокатним, хоч купи собі свій, щоб ніхто брудними руками не лапав) Різноманіття пістолетів у магазинах зараз дуже велике на всі смаки та гаманці ) Збройове законодавство в Україні одне із самих лояльних в европах ) але от із короткостволом вдома чомусь ступор, хоча Баррет 12,7 мм з оптикою та глушником вдома мати можна ))) трошки недолуго, трошки нелогічно, але є як є ))) А десяток гранат і РПГ можна? Виключно в цілях самозахисту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А десяток гранат і РПГ можна? Виключно в цілях самозахисту. Можна кАнеШно ))) я дозволяю ))) Скажете "та мені отой хер з форума дозволив" і питань не буде))) А вам, перепрошую, навіщо? Рейхстаг брати зібрались, чи повертатись у неньку? Змінено 19 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Можна кАнеШно ))) я дозволяю ))) Скажете "та мені отой хер з форума дозволив" і питань не буде))) А вам, перепрошую, навіщо? Рейхстаг брати зібрались, чи повертатись у неньку? Та то я так... Мій дідо казав, нічого не викидуй, в хазяйстві завжди пригодиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз